Şimdi Ara

Satıldı | MSI GTX1050Ti GamingX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satıldı | MSI GTX1050Ti GamingX
    MSI GTX1050Ti GamingX Problemsiz kutusu vs tam. Pentadan sorguladığımda garanti süresi gözüküyor. Vatan bilgisayar çıkışlı faturası kayıp.

Kart @Jack Martin hocama satıldı. Güzel günlerde kullanması dileğiyle.

ÜRÜN NO ÜRÜN ADI GARANTİ BAŞLANGICI GARANTİ BİTİŞİ
    210XX27XX MSI VGA GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G 2017-03-07 2019-03-07

Fiyat : 720 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ocak 2019 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Vatanbilgisayara ürünün seri numarasını götürdüğünüzde adınıza bile kayıtlı olmasa faturayı alabilirsiniz. Şahsen bir kaç defa kendim gidip aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet2788

Vatanbilgisayara ürünün seri numarasını götürdüğünüzde adınıza bile kayıtlı olmasa faturayı alabilirsiniz. Şahsen bir kaç defa kendim gidip aldım.

Evet kutusu ile birlikte gitsem fatura örneğini alabilme durumum olabilir. GTX970 sonrasında geçici kullanım için aldığımdan uğraşmadım. Herhangi bi sıkıntı ilede karşılaşmadım alan arkadaş duruma göre ayarlayabilir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• msi gtx1060 6gb gamingX modelini kullandım garantiye gitti kart , değişim kararı alındı fakat faturası olmadan yeni kartı bana vermediler. sahibini aradım adam bana sattıgı fiyattan ücret iadesi yaptı.

sonra yeni olanı alıp 250-300 lira kar ile baskasına sattı.

anlatmak istedimi alıcı arkadas kesinlikle faturasını talep etsin ve satıcıda bu konuda yardımcı olsun.

hayırlı satıslar iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

msi gtx1060 6gb gamingX modelini kullandım garantiye gitti kart , değişim kararı alındı fakat faturası olmadan yeni kartı bana vermediler. sahibini aradım adam bana sattıgı fiyattan ücret iadesi yaptı.

anlatmak istedimi alıcı arkadas kesinlikle faturasını talep etsin ve satıcıda bu konuda yardımcı olsun.

Hocam bu durum üstüne imzanızdaki sorunlu alışveriş listesini okuduktan sonra harbiden çok üzüldüm. Bu uyanıklığı yapan bizim forumdan biri değildir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

msi gtx1060 6gb gamingX modelini kullandım garantiye gitti kart , değişim kararı alındı fakat faturası olmadan yeni kartı bana vermediler. sahibini aradım adam bana sattıgı fiyattan ücret iadesi yaptı.

Hocam bu durum üstüne imzanızdaki sorunlu alışveriş listesini okuduktan sonra harbiden çok üzüldüm. Bu uyanıklığı yapan bizim forumdan biri değildir umarım.

forumdan biri ama cok fazla kullanmaz forumu , baska alternatifim yoktu mecbur kabul ettim para iadesini yoksa olan benim parama olucak ve kart firmaya kalıcaktı.

sorunlu alısverişlerde paylaşmam gereken 1-2 kişi daha var forumun önde gelen isimlerinden ama ugrasıcak zamanım yok.

eski tadı kalmadı forumun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürün tarafımca alınmıştır.

Gerçekten kart fiyatlarının böylesine uçup gittiği dönemde çok uygun fiyattan aldık. Ayrıca kendisi hem ürünün paketlenme aşamasından tutun kargoya verilmesine kadar her türlü bilgi ve yardımı sağladı. Sormadığım halde ürünün detaylı fotoğraflarını ve oyun testlerini dahi gönderdi.

Keşke forumdaki her satıcı arkadaş böyle ilgili ve alakalı olsa. On numara bir insan arkadaş kendisiyle tanıştığımada çok memnun oldum.

Herkese hayırlı forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi GTX970 Gaming 4G SATILDI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.