Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI MSI GTX 960 4 GB Satın Al 1 Ağustos 2021 16:55 1 1 SATILDI MSI GTX 960 4 GB Kartı 2015 yılında Vatan Bilgisayar'dan satın aldım, daha sonra kutusu maalesef kayboldu. Eski bilgisayarımda kullandım daha sonra GTX 970'e geçtim. Bu kartta statik paketin içinde başka bir kutuda durdu. Üniversiteden dolayı laptop alacağım için elimde olan çoğu şeyi satıyorum. Herhangi bir problemi yoktur sıkıntısızca çalışmakta. Mining vs. asla yapılmadı, zaten mümkün olduğunu sanmıyorum. Genelde LoL, Overwatch, CSGO tarzı hafif oyunlar oynandı. Oyun içinde 55-65 derecelerde gezinmekte. Kart temiz ve kondisyon olarak iyi durumda. Pazarlık olabilir, havale ardından istediğiniz bir kargo firması ile sağlamca paketleyip kargolarım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RTX 2070S 16 GB RAM i5 8600K Z370 Maximus 256 GB SSD 1 TB HDD SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI PlayStation 5 Dijital 825 GB + 1 TB WD SN850 SSD + Şarj İstasyonu