Şimdi Ara

[SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MSI GTX 770 GAMING 2 GB OC FULL KUTULU

Kart kutu içeriği, kutusu ile sorunsuzdur. Tertemiz ve üzerinde zerre toz bulunmamaktadır. Günümüz yeni oyunları full hd olarak yüksek-ultra ayarlarda sorunsuz ve kasmadan oynatabilmektedir. Özel soğutması sayesinde serin bir oyun deneyimi sunmaktadır. İnventus faturalı ve garantilidir. Alt modeller ile takasa açıktır.

FİYAT: SATILDI!!! @srknatay

İNCELEMELER

KIT GURU
    TWEAK TOWN
    MSI

KARTA AİT FOTOĞRAFLAR
     [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}  [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}  [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}  [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}  [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}  [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}  [SATILDI] MSI GTX 770 TF GAMING 2 GB OC - FULL KUTULU GARANTİLİ {İNDİRİM}

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOT: Önce havale sonra kargo şeklinde ürün kargoya verilir. Kargo alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmac -- 25 Mart 2015; 14:01:15 >

• temiz kart takip
  • takip
  • Hocam karti daha yeni almadinizmi kartta sikintimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDFX16

Hocam karti daha yeni almadinizmi kartta sikintimi var

Kartta bir sıkıntı olsa 51 referansımı hiçe sayıp ilan açmam hocam.
    Nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.
  • enigmac kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu kartı almak için yazışmıştım siz benden once aldınız yetişemedim o maksatla sordum bana kısmet degilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.