Şimdi Ara

Satıldı / MSI 7850 OC EDT. 1GB - ANKARA - 275TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartım 12.ay 2012, şirket adına faturalıdır. Fatura özelden gösterilebilir. Vatandan alınma. Ankara içindeyim.

Kartımın SATILIK FİYATI 275TL'dir.Sanalpazar=300TL İndirim olmaz. Olur diyenler 250 civarındaki, forumda çok kez tartışılmış kimi sürümleri sıkıntılı 7850'lere yönelebilirlerse sevinirim. Birbirimizi meşgul etmeyiz.

Kartın detaylı teknik özelliklerine kendi sitesinden bakabilirsiniz.
    http://tr.msi.com/product/vga/R7850-1GD5-OC.html

-----

KART SATILMIŞTIR.

*Şu an içi TAKAS YOKTUR. Sadece G27 yada G25'den gelen teklifler dikkate alınır.

*Kutu içeriğinde garanti belgesi çıkmadı. Böyle olunca kart garantilimi, garantisiz mi kesin bilemiyorum ama yıllardır vatana, servise faturasıyla ürün götürdüm sorun çıkarmadılar. Alacak arkadaş Vatan'ı arayıp kesin teyit ederse iyi olur. Bu yüzden havale fiyatını biraz daha indiriyorum ama sanalpazar fiyatı eski fiyatı üzerinden geçerlidir. Çünkü hesabıma geç geçiyor para ve durum muallakta.

## Ayrıca Logitech G27 aramaktayım. İkinci el, az kullanılmış tercihimdir.

-----

Saygılarımla.

Satıldı / MSI 7850 OC EDT. 1GB - ANKARA - 275TL  Satıldı / MSI 7850 OC EDT. 1GB - ANKARA - 275TL  Satıldı / MSI 7850 OC EDT. 1GB - ANKARA - 275TL  Satıldı / MSI 7850 OC EDT. 1GB - ANKARA - 275TL Satıldı / MSI 7850 OC EDT. 1GB - ANKARA - 275TL

---

İlanımı takip ederseniz gerekli düzenlemeler yıldızla belirtilerek resimlerin üstüne yazılacaktır.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 17 Ağustos 2016; 20:22:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kart Elky abimize havale yoluyla satilmistir. Gule gule kullanmasi dilegimle.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.