Şimdi Ara

[satıldı]Mavi Nokia N9 - 16GB - Faturalı, Kutulu ve cici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Takas ile elime gelen N9 u kıyamasam da satmak zorundayım.
    Şu an ihtiyaç fazlası ve nakite çevrilmesi gerekiyor.

quote:

Telefonuma takas edilmek üzere teklif edilerek aldığım Nokia N9.

Kullanmış olduğum Motorola yı almasaydım bunu kullanırdım. İnanın kıyamıyorum ama şu anda maalesef bunu kullanacak biri yok.

Bu nedenle satıyorum. Takas tekliflerini de bu durumda pek kabul edemeyecek gibiyim.

Mavi renkte Nokia N9. Kutusu + kulaklığı ve 1150TL lik faturası ile yeni sahibini bekliyor.

Benden duymuş olun; Blackberry Z10, işletim sistemini resmen bundan çalmış. Aynı işleyiş ve mantıkta çalışıyor.

Müzik dinlemek, fotoğraf çekmek, internette sörf yapmak için çok çok iyi bir telefon. Tek eksisi program çeşitliliğinin az olması. O da MeeGo işletim sistemi nedeniyle. ( Sırf alo ve mesaj için iphone a milyarları dökmeye ne gerenk var). 16GBlık hafızası her türlü ihtiyacınız için yeterli. Ekranı çok net ve detaylı, hassasiyeti mükemmel ve bence yeterince hızlı.

Kozmetik olarak ufak ve pek te kaale alınmayacak bir tırnak ezikliği var ki ekranında kılcal bir çizik dahi yok. Kasa silikon kılıf ile müthiş bir şekilde korunmuş ve kullanımınıza hazırdır.

GETsiz daha uygun fiyat ve alışveriş için DonanımHaber aracılığı ile benimle iletişim kurabilirsiniz. Haftasonu Balıkesir Merkez'den elden teslim edebilirim, diğer günler Dursunbey'deyim. Mayıs 2014 e kadar daha garantisi mevcut. Elden almayı düşünenler hariç lütfen mesaj ile bana ulaşın.

DH özel fiyatı 500TL.
    "Referansına rağmen sana güven konusunda emin değilim gardeş" diyenler için GETli ilan :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-mavis-n9-16gb-garantili-kutulu-121309029/detay/

Dileyene SanalPazar ilanı da açabilirim. Mesaj yoluyla sorularınızı iletebilirsiniz. Haftasonu Balıkesir Merkez içinde elden teslim edebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designmHD -- 24 Mayıs 2013; 13:38:50 >

• Fiyat güncellendi 500TL
  • SanalPazar üzerinden satıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.