Şimdi Ara

SATILDI>>Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse (CİFT TIKLAMA SORUNLU UYGUN FİYAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU YORUMA KAPALIDIR! İKİNCİ EL KURALLARI BÖLÜM 2.5 KURALLAR
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ((LÜTFEN DÜKKANIMDAKİ DİĞER ÜRÜNLERİDE İNCELEYİN))
    DÜKKANIM İÇİN TIKLA

-SERİ İLETİŞİM İÇİN WHATSAPP SMS TELEFON ÇAĞRISI VEYA ÖZEL MESAJ ATIN
    -TEMİNATIM REFERANSLARIM'DIR...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse

ÜRÜNÜNÜN GARANTİSİ 1-2 AY ÖNCE BİTMİŞTİR KUTUSU VE İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR
    KÜÇÜK PORTATİF VE LOGİTECHİN EN İYİ MOUSELERİNDENDİR

GÜNCEL VERSİYONU 260,00 TL DİR
    Logitech Anywhere MX Kablosuz Mouse

ÜRÜNÜN SOL TUŞUNDA ÇİFT TIKLAMA SORUNU VARDIR ELİNDEN GELEN ÇOK KÜÇÜK BİR ELEKTRONİK İŞİ İLE 2-3 TL LİK BİR PARÇA İLE DEĞİŞİMİNİ SAĞLAYABİLİR

BU NEDENLE SATIŞ FİYATIM SATILDI TL DİR

(İNDİRİM VE TAKAS YOKTUR)

SATILDI>>Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse (CİFT TIKLAMA SORUNLU UYGUN FİYAT)

İSTANBUL İÇİ ELDEN, İSTANBUL DIŞI, ÖNCE ÖDEME - SONRA İNDİRİMLİ KARGO İLE YOLLANIR
    REZERVE SEÇENEĞİ KISMI ÖDEME KOPARA İLE GEÇERLİDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@FKASYALI -- 25 Ağustos 2017; 18:7:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok severek kullandığım mouse tu . Bendede var fakat alıcısını kaybettim .Fiyat takip
  • RaiNFallDown kullanıcısına yanıt
    alıcısı 30 lira yapar hocam mauseyide 10 tl ye kendinize yedek tutmuş olursunuz :) belki problem küçük bir temizleme ilede gider ama elimde zaten mouse olduğu için hiç uğraşmadım

• Konuyu gördüm bir umutla girdim ama bana uygun gelmedi. Hala kullandığım (neredeyse 6 yılı geçti) sevdiğim bir mouse daha yeni versiyon mx ten daha güzel ve hoş duruyor. Kronik sorunu çift tıklama sürüklerken bırakma vs. Ama tedavisi var Alana hayırlı olsun.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    aynen logitechin efsane mouselerinden tıklama belkide temizlik ile bile olur ama dediğim gibi zaten mevcut farklı ürün kullanıyorum artık onuda alan arkadaş halletsin bi zahmet :D

• K@FKASYALI kullanıcısına yanıt
    49 Tl sıfırını almıştım ^^ sadece mouse ve alıcı 20 tl düşünürsen alayım
    7 SENE ÖNCESİNİN DOLAR KURUDUR O SENİN ALDIĞIN FİYAT :D SATILDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@FKASYALI -- 25 Ağustos 2017; 18:8:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ciddi alıcıyım kardeş alış veriş işini nasıl yapacaz
  • teşekkürler kardeş, maus konuştugumuz gibi cıft tıklama sorunu dışında temiz
    Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Logitech e mail attım bir seferliğine göndeririz dediler ve yurtdışından geldi alıcı. Bence siz de deneyin. Logitech ana merkeze mail atın.Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.