Şimdi Ara

[SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Resimdeki faturadan da görebileceğiniz üzere 20.04.2013 tarihinde İzmir Bornova şubesinden satın alınan Logitech G300 marka mouse'umu G600'a geçiş yaptığım için satmak istiyorum. Üründe çift tıklama, tık algılamama, tuşlara görev atayamama gibi hiçbir sorun yoktur. Aldığımdan beri sadece ofiste, ofis işleri için kullandığım için yok yormadım zaten mouse'u. Ürünün ilk kusuru kullanıma bağlı olarak sol ve sağ tuşların üzerinde hafif kararma olması. Ancak resimlerde de görebileceğiniz üzere öyle çirkin görünen, rahatlıkla farkedilen türden değil. İkinci kusuru ise arka tarafta çizgi şeklinde, mouse'un yüzeyine ancak tırnağınızı sürdüğünüzde hissedebileceğiniz iki adet çizik olması (resimlerde görebilirsiniz).

Başlıkta da belirttiğim üzere ürünün tam bu başlığı açtığım tarihte 13 ay daha garantisi devam ediyor. Ürünle birlikte orjinal faturayı da göndereceğim.

Ürün için istediğim fiyat kargo bana ait olmak üzere 40 TL'dir.

Detaylı bilgi isterseniz site üzerinden, eheklo@gmail.com adresinden, veya 05393703301 numaralı telefon adresinden ulaşabilirsiniz. Okutman olarak çalıştığım için telefonunuzu hemen açamayabilirim ancak mutlaka geri dönüş yaparım.

Herkese iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 26 Nisan 2014; 19:12:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

Merhaba arkadaşlar,

Resimdeki faturadan da görebileceğiniz üzere 20.04.2013 tarihinde İzmir Bornova şubesinden satın alınan Logitech G300 marka mouse'umu G600'a geçiş yaptığım için satmak istiyorum. Üründe çift tıklama, tık algılamama, tuşlara görev atayamama gibi hiçbir sorun yoktur. Aldığımdan beri sadece ofiste, ofis işleri için kullandığım için yok yormadım zaten mouse'u. Ürünün ilk kusuru kullanıma bağlı olarak sol ve sağ tuşların üzerinde hafif kararma olması. Ancak resimlerde de görebileceğiniz üzere öyle çirkin görünen, rahatlıkla farkedilen türden değil. İkinci kusuru ise arka tarafta çizgi şeklinde, mouse'un yüzeyine ancak tırnağınızı sürdüğünüzde hissedebileceğiniz iki adet çizik olması (resimlerde görebilirsiniz).

Başlıkta da belirttiğim üzere ürünün tam bu başlığı açtığım tarihte 13 ay daha garantisi devam ediyor. Ürünle birlikte orjinal faturayı da göndereceğim.

Detaylı bilgi isterseniz site üzerinden, eheklo@gmail.com adresinden, veya 05393703301 numaralı telefon adresinden ulaşabilirsiniz. Okutman olarak çalıştığım için telefonunuzu hemen açamayabilirim ancak mutlaka geri dönüş yaparım.

Herkese iyi forumlar.

[SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor [SATILDI]Logitech G300 - Sorunsuz, kutulu ve garantisi 1 yıl devam ediyor

2-3 güne iletişime geçice. Hocam sizinle mousen fps oyunlarındaki performansı nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

Merhaba arkadaşlar,

Herkese iyi forumlar.

2-3 güne iletişime geçice. Hocam sizinle mousen fps oyunlarındaki performansı nasıldır ?

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam eliniz büyük ise tavsiye etmem, çünkü boyut olarak mouse biraz küçük. Ben şahsen toplam 20-30 saat Battlefield 3 oynadım bu mouse ile, hiçbir ergonomi veya kontrol sorunu yaşamadım ancak benim elim büyük değil. Eğer sizin eliniz büyükse G500 veya Razer Deathadder gibi bir modele bakmanızı tavsiye ederim. Ama eliniz büyük değilse kesinlikle tavsiye ederim. Bende şu an G300, G500 ve G600 var, ergonomik olarak en rahatı kesinlikle G300. Zaten paraya ihtiyacım olmasa satmazdım, çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 8 Nisan 2014; 16:51:51 >

• pm
  • İzmir de oturuyorum ve bornova anadolu lisesindeyim liseye gelebilirseniz hemen haftaya alırım. (bu arada çizikler nasıl oldu ?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindless kullanıcısına yanıt
    Çizikler kendiliğinden oluştu hocam, herhangi bir darbe söz konusu değil. Muhtemelen sıcaklık farkından dolayı (yazın ofis çok sıcak oluyor) plastik etkilendi biraz o bölgede, tam da avuç içine denk geldiği için.

Bu arada mouse satıldı hocam, arkadaştan onay bekliyorum şu an.

• Merhaba,
    Fare elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Arkadaş son derece güvenilir ve dürüst biri. Mouse gayet iyi durumda çok memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smldgr

Merhaba,
    Fare elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Arkadaş son derece güvenilir ve dürüst biri. Mouse gayet iyi durumda çok memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.

Sevindim hocam, ikimize de hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.