Şimdi Ara

SATILDI Kingston HyperX DD2 800MHZ RAMLER (indirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 15 Şubat 2012; 13:58:43 >

HiFiMAN Sundara (w/ FiiO K5 Pro), Moondrop KATO &amp; Aria &amp; ikko OH1 (w/ NextDrive Spectra X), Audio-Technica ATH M50x BT, Sony WF-1000XM4, Sony WH-1000XM4, Sennheiser EPOS P38x, Jlabs Epic2, HyperX Cloud II, AKG EO-IG955, Xiaomi Hybrid Pro, Sennheiser HD 407, Behringer HPX6000, Logitech G35, Meizu EP51, Anker Soundbuds Life, OnePlus Bullets Wireless, OnePlus Bullets Wireless 2, Xiaomi Airdots, Beats EP, Edifier Neobuds Pro
  • pm
  • hocam 15 ten verirsen 2 gb ram'ine talibim.. sonucta kargo ücretide vereceğim. 15x2= 30 lira ram, 10 lirada kargo tutsa 40 lira. istiyorsan 40 lira vereyim kargo senden olsun. izmirde yasıyorum bu arada.. hayırlı satıslar tekrardan ddr2 800 mhz'dı demi bunlar?
    Referanslarım

Burak YLMZ (modem sattım),Furkán(Ram Aldım),jordan83 (Tabu Oyunu aldım),kachus (Hdd kutu aldım),ankarali179 (Ram Sattım),redline_59(Ekran Kartı Aldım)e_cifci( Core 2 Duo İşlemci Aldım)muho06(Ekran kartı aldım)
  • Almak için pm ...
    ... HER TURLU ALIŞVERİŞİNİZDE SİTE UYELİK TARİHİNE VE REFERANSLARA BAKIN ONA GÖRE KONUŞALIM ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben teşekkürler ederim. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 17 Şubat 2012; 15:36:05 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.