Şimdi Ara

::::(((SATILDI)) KELEPİR EFSANE MONİTÖR HP W2207H::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar, 2008 yılında onlarca tekno marketten arayıp bulmadığım en sonunda Teknosa'dan HP bilgisayar sisteminden müdüre rica ederek ayrı olarak aldığım ekranımı komple bilgisayarımı sattığımdan dolayı satışa çıkardım.

Monitör parlak ekran olup, pivot özelliğine sahiptir. (Dikeyde ve yatayda 90 derece döner)

HDMI ve VGA girişi bulunmaktadır.

Ürün: HP 22" Pivot özellikli HP w2207h 2ms tepki süresi.1680x1050 LCD monitör
    (Garantisi bitti) Ölü piksel söz konusu değildir.

Bugün farkettiğim ve herhangi bir sorun teşkil etmeyen zemine bakan siyah plastikte ufak bir çatlak bulunmakta, monitörü kaldırıp alttan bakıldığında belli oluyor.

Fiyat: SATILDI

Takas: YOK

Pazarlık: YOK

Satıldığı Yer: İstanbul Tuzla/Gayrettepe

Satış şekli: İstanbul içi Tuzla/Gayrettepe elden teslim, diğer ilçe ve illere önce havale sonra kargo şeklinde olur.

Ürün İncelemesi: :http://www.pclabs.com.tr/forum/topic/93542-hp-w2207h-22-genis-ekran-lcd-monitor-incelemesi/

Ürün Özellikleri:

Ekran Boyutu: 22 inç (55,9 cm) çapraz ve görülebilir resim
    Ekran Türü: İnce Film Transistörlü, Sıvı Kristal Ekran, Aktif Matris
    Nokta Aralığı: 0,282 mm
    Yenileme Hızı: 2 ms
    Ekran Parlaklığı: 300 cd/m2 (typical)
    Kontrast Oranı: 3000:1 dynamic (typical), 1000:1 static (typical)
    Video Giriş Konektörü: Digital (HDMI with HDCP) ve Analog (15-pin D-sub VGA)
    Hoparlörler ve Mikrofon: 2 x 2W Kanal ve 2 High-speed 2.0 USB giriş (1 PC çıkış)
    Ekran Görüntüleme Açısı: 160° yatay, 160° dikey
    Ekran Hareket Açısı: -5 derece aşağıdan 30 derece yukarıya kadar döner dikey yatırma aralığı, 37,1 cm`den 48,1 cm`ye kadar yükseklik ayarı (11 cm`lik aralık) ve %90 ekran döndürme (pivot işlevi); standart 4 delikli kalıp 100mm x 100mm vida duvar montaj seçeneği (çıkarılabilir ayak)
    Ekran çözünürlüğü: 1680 x 1050 @ 60 Hz max
    Yatay tarama hızları: 48 to 76 Hz vertical, 24 to 82 KHz horizontal
    Tak ve kullan: Evet
    Ön kapak işlemi: HP BrightView Teknolojisi
    Kullanıcı Denetimleri: Video Girişine Geçiş, Parlaklık, Kontrast, Görüntü Denetimi, Renk, Quick View, Dil, Yönetim,

Temsili fotoğraflar:

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkHonor06 -- 10 Ağustos 2012; 5:03:43 >

• hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPPORTCENTER

hayırlı satışlar.

Allah (cc) razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata hala satılmamış olması garip gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Bu fiyata hala satılmamış olması garip gerçekten

Valla bende anlamadım. Forumda hdmi girişi olmayan modele 310 TL isteniyor ve müşteri çıkıyor. Ben 180 TL istedim. Millet rezerv isteyip ödeme yapmıyor.

Evde uydu alıcıya bağlar mutfağa koyarım daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BADBOY1980

quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Bu fiyata hala satılmamış olması garip gerçekten

Valla bende anlamadım. Forumda hdmi girişi olmayan modele 310 TL isteniyor ve müşteri çıkıyor. Ben 180 TL istedim. Millet rezerv isteyip ödeme yapmıyor.

Evde uydu alıcıya bağlar mutfağa koyarım daha iyi.

attığın pm ye istinaden.... bu kıvrak zeka ile anladım ..bi arada arar dahac detaylı anlatırım:))
  • Hocam mübarek zamanlar sabrım ile oynama. 180 TL'ye satışa çıkardım.

Bir arkadaş istedi anlaştık. ayırmamı istedi ayırdım. talip olanları geri çevirdim. Sonra ödemeyi yapmadı telefonları açmadı.

Sinirlendim fiyatı yukarı çektim ama 180 tlden talip olanlara da fiyat 200 tl oldu demedim 180 tlden veririm dedim. Ama şehir dışına orjinal kutusu olmadan göndermek istemediğimi bildirdim. Istanbul içinden arkadaşları kontrol edip alacak olan varsa 180 tl den veririm dedim.

Sonra 200 tl olduğunda sen talip oldun. Ayağına kadar istedin. Tamam dedim. Sonra bana mesaj çekip 180 tl ye satamadın bana 200 tl ye satmaya çalışıyorsun vazgeçtim diye saçma sapan mesaj çekip sinirlerimi bozuyorsun..

Bunları sana değil artist artist mesaj çekip milletin midesini bulandırmaya çalışma diye yazıyorum.

Sana zorla mı teklif ettik, bir de foruma mesaj atıp beni mi tehdit ediyorsun. Telefonum var sende ara da konuşalım ama yüz yüze.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.