Şimdi Ara

[SATILDI] Iphone 6S 64 GB Uzay Grisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 6S Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Iphone 6S 64 GB Uzay Grisi

Iphone 6S 64 GB Uzay Grisi

Selamlar,

Cihazı 2015'de sıfır aldığımdan beri kullanıyorum. Normalde yurtdışından almıştım ama gelince açıp cihaz arızalı çıkınca Apple Zorlu'da sıfır TR cihazı verdiler dolayısı ile birden IMEI vs hiçbirşey yapmama gerek kalmadı. Zaten pilini değiştirdim bu saatten sonra servis vermezler. Aldıktan bir kaç ay sonra Zorlu Apple'da ekranı garantiden değişti. Şu anda geçen sene taktığım Deji Max batarya mevcut. Normal kullanımda "yaklaşık" 1 gün alması mümkün. Oyun vs. hiç oynamam. Oynanır ise yarım günü geçeceğini pek sanmıyorum. Çalışmayan hiç bir özelliği yok. Gördüğünüz gibi kasada bol bol çizik var. Ekranda da kılcal çizikler mevcut ama bence kasaya göre bayağı temiz. Sağ üst pil kısmında toz gibi görünen noktalar mevcut. Ölü pixel olduğunu sanmıyorum. Zoom'lu fotoğrafını koydum. Normal kullanımda herhangi bir etki etmiyor. Hatta görünmüyor. Bir adet koyu yeşil kılıf ile vereceğim.

İstanbul Bahçelievler'de ikamet ediyorum. Ücreti ödenir ise kargo da mümkün.

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• almak için pm atıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.