Şimdi Ara

-SATILDI- Iphone 5s 16gb Uzay grisi 400 TL -SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
6
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 -SATILDI- Iphone 5s 16gb Uzay grisi 400 TL -SATILDI-
    Telefonu evimde yedek telefon olarak tutuyorum. Kullanmakta olduğum cihazım bozulursa veya çalınırsa kötü günler amaçlı duruyor.

Model: Apple iphone 5s
    Renk: Uzay grisi
    Hafıza: 16gb

Pilini 2 ay önce 120 liraya değiştirttim.

İos 12.3.1 yüklü.

Parmak izi okuyucu çalışıyor.

Tüm her şeyi sorunsuzca çalışıyor. Hiçbir sorunu yoktur.

Kozmetik olarak 8/10 alır. Ekranı tertemizdir. Ekranda en ufak bir kılcal çizik,vuruk,leke vb. yoktur.

Ekranında ekran koruyucu takılıdır. Arkasında kılıfı takılıdır. Kutusu ve faturası mevcuttur. Şarj adaptörü + şarj kablosu + kılıf + kutusu + faturası olarak göndereceğim. Şarj adaptörü ve kablosu orjinal apple ürünü değiller belirtmiş olayım.

Ücret 400 liradır kargo ücreti alıcıya aittir. Alıcının tercihine bırakarak mng veya yurtiçi ile gönderebilirim.

Önce ücret şeklinde çalışıyorum. Para transferinin ardından kargoyu göndereceğim.

Referanslarımı inceleyebilirsiniz.

EDİT: İndirim ve takas yoktur. İndirim istemeyin ve takas teklif etmeyin. En önemlisi ise ölücüler yazmasın demeyi unutmuşum. Birkaç ölücü yazıp canımı sıktılar. Bende ölücü ekibe satılık telefon yoktur bilginize sunarım.

EDİT: Cihaz simyaci forum üyesine satılmıştır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• takip bayram münasebeti ile kargo durumlarından dolayı bayram sonuna kalırsa alıcı olacağım...
  • İstanbul içi olsaydı keşke
  • ciha hangi ilde acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz simyaci forum üyesine satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.