Şimdi Ara

/:/:\:\ SATILDI- IPHONE 4 32 GB - GENPA - SON FIRSAT - GARANTİLİ /:/:\:\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 11 Ocak 2012; 21:03:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• abi ne ettin sen ya hu , ipod aldım varya yohsa ben talip olabilirdim hee
  • fatura tarihi nedir?
  • Hocam fatura tarihini net bilmiyorum aldığım şirket yetkilisi bugün sözleşme veya faturanın bir fotokopisini bana ulaştıracak. Netten sorgulamamda garanti dahilinde yazıyor. Zaten onlarda alalı çok olmamış cihazı. Eski müdürleri işten ayrılınca ona tahsis edilen cihazı satışa çıkarmışlar.

Şenol insan bi arar sorar da ne diyeyim ben sana

• Takip
  • Arkadaşlar fiyatta boşa indirim beklemeyin lütfen fiyatım uygun. Birde lütfen komik teklifler ile özelden dahi olsa ulaşmayınız. Herkesin telefonu altın kaplama benimki çöpten toplama değil. e72=350 tl n8=650 tl sayabilirim bu fiyatlara kötü diyenler gidip başka yerden bedavaya telefon arasınlar. Benim cihazım budur nakit fiyatım son 1400 tl dır. Yok ben filanca yerden gelecem yol parası şu tutuyor yok ben il dışındayım kargo sizden olsun vs vs beni zerre kadar alakadar etmiyor! 1400 tl lık ürüne talip olupta çağrı atıp geri dönmedim diye sitem eden kalitesiz insanlara satış yapmıyorum. Lafım ortayadır yarası olan üstüne alabilir ardındayım laflarımın!

• hayırlı satıslar gökhan hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

hayırlı satıslar gökhan hocam

Çok sağol teşekkür ederim

• hayırlı satışlar fiyat gayet güzel
  • Takas için 3GS 32 gb beyaz genpa???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

Takas için 3GS 32 gb beyaz genpa???

Çok sağolun arkadaşlar. Hocam olabilir teklifiniz nedir?

• Gökhan Hocamı Kızdırmışlar Yahu...Hayırlı Satışlar Hocam 1490 a bile hic pazarlık etme demek isterim :) Millet kendine gelince cihazları altın kaplama olur senınkıne talip olunca cöpten toplama olur dediğin gibi :/

Fiyatı Beğenmeyen olursa ilanıma gelsin Gökhan hocam 1250 liraya 16gb yurtdışı vereyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Gökhan Hocamı Kızdırmışlar Yahu...Hayırlı Satışlar Hocam 1490 a bile hic pazarlık etme demek isterim :) Millet kendine gelince cihazları altın kaplama olur senınkıne talip olunca cöpten toplama olur dediğin gibi :/

Fiyatı Beğenmeyen olursa ilanıma gelsin Gökhan hocam 1250 liraya 16gb yurtdışı vereyim :D

Hocam ben insanları anlamakta bazen zorluk çekiyorum. Ben abartı bi fiyat istemiyorum. Takasta da değerinde saydığımı düşünüyorum cihazları. Mesela 3gs i 750 tl saydım takasta. Millet takasta fiyatı uçurur ben bunu etik bulmuyorum. Dükkan işleten arkadaşım var adam 16gb ı 1500 e sattı geçen hafta hemde 2 tane. Dükkan olunca fahiş farklar veriyoruz ama direk elden alınca her nedense satan kişi ucuz vermek zorundaymış gibi bir durum oluşuyor

• pm
  • Cevapladım hocam.

• turkcellden alınma iphone 3g 16 gb siyah ile takas yapar mısınız?
  • Hocam üste verebileceğiniz miktar ile beraber özelden mesaj atarsanız tabiki değerlendirebilirim

• pm...
  • Cevaplandı bütün pm ler.

Arkadaşlar takas seçeneğim kalkmıştır. İlla takas edersemde çok cazip bir teklif olması lazım.

LÜTFEN 2. EL TELEFONUNUZU SIFIR FİYATINA SAYIP BENİM CİHAZI TELEFONCUNUN ALDIĞI FİYATTAN TAKASA SOKMAMI BEKLEMEYİN. BUNUN ADI DÜPEDÜZ VİCDANSIZLIKTIR. ASLINDA BENİM FITRATIMDA BAŞKA BİŞEYDİR AMA ODA BENDE KALSIN. HERKESE HAYIRLI İŞLER ÖLÜCÜLER UZAK DURSUN!!!

• Arkadaslar bu fiyata bile pazarlik teklif eden oluculer cikiyor. Fiyatim budur isine gelen alir gelmeyen daha ucuza bulursa onu alir. Yok 1200 olurmu yok 1250 olurmu diye soranlari artik burdan afise edecegim herkes forumdaki oluculeri tanisin maksat. Pazarlik ve takas icerikli mesajlarin hicbirine cevap verilmeyecektir!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.