Şimdi Ara

SATILDI IPHONE 3G 8GB DÜŞÜK FİYAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ELİMDE İLK SAHİBİ OLDUĞUM TÜRKİYEDEN SATIN ALINMA, HİÇ BİR ŞEKİLDE ÜZERİNDE İŞLEM YAPILMAMIŞ, HER ŞEYİ ALINDIĞI GİBİ OLAN ORJİNAL IPHONE 3G 8GB BULUNMAKTADIR. (JAİLBREAK VS DEĞİLDİR ORJİNAL TÜRKİYE SATIN ALINMA IPHONE DUR)

MALESEF TELEFONUN KUTUSU KAYIP, SADECE TELEFONUN KENDİSİ VE ŞARJ ADAPTÖRÜ + USB KABLOSU VERİLECEKTİR.

ITUNES'DAN İNDİRİLMİŞ BİRÇOK PARALI APPLİCATİON YÜKLÜ TELEFONA, İSTEYENE TELEFONU İÇİNDEKİLER İLE BERABER TESLİM EDERİM YADA FABRİKA AYARLARINDA BİÇİMLENDİRME YAPARAK DA TESLİM EDEBİLİRİM

TELEFONA EN SON SÜRÜM IOS 4.2.1 YÜKLÜDÜR

TERCİHİM BURSA İÇİ ELDEN TESLİM ETMEK, İSTEYEN OLURSA GELİP GÖRÜP BAKABİLİR.

İSTEDİĞİM FİYAT : 500 TL BURSA DIŞINA KARGO DA BENDEN

ELDEN TESLİMDE UFAK BİR PAZARLIK PAYI VARDIR. TAKAS YOKTUR TEKLİF ETMEYİN.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALANA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zırtapod -- 24 Ekim 2011; 8:14:58 >

• resim video eklendiğinde görmek isterim .
  • Akşama resim eklemeye çalışırım.
  • Düşük fiyat nerde hocam
  • Ne kadar düşük bekliyodunuz
  • 3gs fiyatından biraz daha aşşağısını beklerdim , neyse iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

3gs fiyatından biraz daha aşşağısını beklerdim , neyse iyi satışlar

Üstat forumda 700 TL'nin altında sorunsuz bi 3gs bulabiliyosan eğer haklısın derim, fiyatım ürüne göre normal bir fiyattır piyasayı biliyorum. Gereksiz yere ilanı kirletmeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zırtapod -- 13 Ekim 2011; 9:49:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amacım ilanı kirletmek değildi sakın yanlış anlaşılmasın Kimsenin ilanındada gözüm yok zaten hiç gerek yok , ben sadece olanı söyledim neyse , hayırlı satışlar
  • Adam uçmuş
  • Sonuç olarak bu ilan YORUM'a açık bir ilandır. Fiyat yüksekse yüksek yazarım,düşükse düşük yazarım. yani buraya yorum yazmanın mantığı ne olabilir başka? Buralara yorum yazmak baltalama değildir,düşünceleri aktarmaktır ve en doğal şeydir. İnsanlar buraya yorum yazmaya neden çekinsin ki yanlış anlaşılacağım diye?
    Her neyse... Ürününüze gelirsek 3g almayı düşünen biri olarak ve pazarı araştıran biri olarak malesef fiyat biraz yüksek hocam.
  • Beyler tartışma yapacağınıza kendi fiyat tekliflerinizle gelin pm den
  • hocam doğru ben 16GB 3G aldım 620 TL e burdan sizin Fiyat biraz uçmuş

teklifim 440 TL dir.
  • Fiyat düşürüldü, beyler tekliflerinizi pmden gelin demiştim, ilanı kirletmeyin lütfen, satışaa devamm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.