Şimdi Ara

// SATILDI \\ Intel 3770K [SIFIR] & Gigabyte GA-Z77M-D3H Z77 [SIFIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    #### İki ürünü birlikte alana xxxTL indirim vardır!
    ####

Garanti değişiminden gelen, hiç açılmamış, SIFIR, Intel 3770K ihtiyaç fazlası nedeni ile SATILIKTIR.

Fatura tarihi 6 Nisan 2013 olup Vatan Bilgisayar faturalıdır.

Tüm bu şartlar altında Sıfır'ından hiç bir farkı yoktur. Sadece garantisinden 5 ay eksilmiştir.

Ürünün koruma bandı KESİNLİKLE AÇILMAMIŞTIR.

İşlemcinin kalite ve performansını anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, zaten sıfır almak isteyen isterse gidip 850TL'ye satın alabilir.

İstediğim fiyat xxxTL'dir. Takas düşünmüyorum.

Son Fiyat xxxTL olmuştur ve KARGO DAHİLDİR!

GIGABYTE GA-Z77M-D3H Z77 LGA1155 DDR3-1600MHz Anakart - SIFIR - 12.09.2013 Penta Faturalı ve 3 Yıl Garantili

Ürün kesinlikle sıfırdır, anakartın statik poşetinin bandı dahi AÇILMAMIŞTIR. Çok kaliteli bir matx boarddur.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94370&ref=akakce&v=1.95.2

İstediğim fiyat xxxTL'dir. Takas düşünmüyorum.

Son Fiyat xxxTL olmuştur ve KARGO DAHİLDİR!

Kargo yoluyla tüm Türkiye'ye gönderilir. Önce havale ardından ürün gönderimi yapılacaktır

Eğer isteyen olursa referanslı üyelere GittiGidiyor'dan (+%10) veya SanalPazar'dan (+%5) da satış yapabilirim

Öneri, görüş ve sorularınız için lütfen PM atınız.

İlanımı kirletmediğiniz için şimdiden teşekkür ederim!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 27 Eylül 2013; 22:07:48 >

• Tek eksiği garantisinin eksilmesi olan ürün için iyi fiyat. Satıcı da güvenilir. Daha ne olsun?
  • Hayırlı satışlar dilerim. Böyle ilanlar açmayın Cianni bey lütfen şeytan dürtüyor zor duruyorum yeni sistem kurmamak için
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için arkadaşlar :) Şimdi fiyat ufak bir miktar daha iyi

Daha önce çok yakın bir zamanda forumda 660TL'ye açılmış kullanılmış işlemci satıldığını göz önüne alırsak şu an kargo dahil 675TL yeni fiyatımız Daha bir süre fiyat inmeyecek ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 22 Eylül 2013; 13:37:28 >
  • Ürünler tarafımdan alınmıştır.Aynen konuda yazdığı gibidir ürünler.Çok teşekkür ediyorum.İkimiz içinde hayırlı olması dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

Ürünler tarafımdan alınmıştır.Aynen konuda yazdığı gibidir ürünler.Çok teşekkür ediyorum.İkimiz içinde hayırlı olması dileğiyle.

İyi günlerde kullanmanız dileklerimle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.