Şimdi Ara

SATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V Laptop
    2011 6.ay da sıfır olarak satın aldım. Aldığım zaman cihaza 8 GB ram ekledim. Mevcut ram'i 12 GB'dir.
    Yeni bilgisayar aldığım için kullanmıyorum kenarda duruyor.

Bilgisayar özellikleri;
    İ7-2630QM 2. nesil işlemci
    GT550m 2GB ekran kartı 128 bit
    Sandisk Ultra 2 480GB ssd
    Orjinal adaptörü mevcuttur.
    Orjinal etiketli Windows 7 Home Premium lisansı mevcuttur.

Bataryası ve bluray okuyucusu 2013 yılında Asus serviste sıfırı ile değişti. Hala bu batarya mevcuttur üzerinde durumu da pek iç açıcı değildir.
    Kutu yok, "case logic" marka bilgisayarla beraber aldığım taşıma çantası verilecektir.

Kozmetik olarak dokuz yaşındaki bir bilgisayara göre iyidir.
    Üst kapağında iki noktada ezik ve çizikler mevcuttur.
    Kapak sol menteşesi yaklaşık 5 senedir kırık, sağda ki ise sağlam. Kullanıma zararı yok.
    Ekranda sol üst köşede 2cm uzunluğunda beyaz bir leke var neden olduğunu bilmiyorum. Resimlerde işaretledim
    Touchpad tuşu üzerinde çıkmayan leke var. Resimlerde görüldüğü üzere İntel, Windows 7 logolarının etrafında çizik vardır.
    Altta ki kauçuk(plastik) ayaklarından 3 tanesi kayıp sadece 1 tanesi takılı.

Önemli Not: Cihazın klavyesinde çalışmayan tuşlar var kullanımıma engel olmadığı için hiç soruşturmadım ve yaptırmadım. Çözümü var mıdır bilmiyorum.
    Çalışmayan tuşlar; Windows,7,9,Num Lock,Page Up, Page Down, Home,End

Cihazın özellikleri ve olan,olmayan sorunları bu şekildedir. Bilgisayar için aklıma gelmeyen merak ettiğiniz bilgiler olursa sorabilirsiniz.

Fiyat: 1400 TL

SATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V LaptopSATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V LaptopSATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V LaptopSATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V LaptopSATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V LaptopSATILDI İlk sahibinden Asus N53SN-SZ002V Laptop
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.