Şimdi Ara

[SATILDI] HP 250 G5 N3060/4GB/60GB SSD/FATURALI & GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ürünü yeni notebook aldığımdan dolayı boşa çıktı. aktif olarak kullanıyordum. bataryası ortalama 2,5 saat civarı gitmektedir. genel olarak dizi, film izlemek için internette araştırma yapma, word excel ve power point kullandım. dışarı güzel ses veren hoparlörü mevcuttur. 11 ay daha garantisi vardır. fatura fiyatı 750 tl dir. üzerinde intel ssd bulunmaktadır. ssd ye 100 tl ücret verilmiştir. ssd yi bilgisayarı yeni aldığım hafta içerisinde alıp hp teknik servisinde upgrade işlemi yapılmıştır. bütün kutu içeriği, fatura ve teknik servis belgesi mevcuttur. ürünün ekranında hafif bir beyazlık vardır. bu, ürünü aldığımda da vardı ve teknik servise götürdüğümde bu tarz durumlar garanti kapsamına girmiyor denilmişti. o hafta ürünün iadesini yapabilirdim ancak hepsiburadaki son ürünü almıştım. iade etsem bile ancak para iadesi alabilirdim, yenisi ile değişim yapamazdım. sorun teşkil etmiyor. sadece beyaz bir ekran açıkken ve parlaklığı maximum seviyede iken görünüyor. internetten ilerki zamanlarda sıkışan piksellerin açılıp ekranın diğer tarafları gibi olacağını okumuştum. 1 sene geçti ancak hiçbir değişim olmadı. ürünü almaya niyetlenmeden önce bunları biliniz. fiyat 550 tl. PAZARLIK YOKTUR.. teşekkürler.

fatura tarihi: 28.10.2016
    ürünün modeli: W4M67EA
    ssd modeli: SSDSC2CW060A​

klavuzları

ürünün detaylı fotoları

-- MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR PARÇALARI İLE TAKAS VARDIR. --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 25 Haziran 2018; 20:22:29 >

• 60gb disinda depolama mevcutmu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.