Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Hori Tactical Assault Commander FOUR PS4/PS3 - 2. EL - Playstation Mouse Klavye aparatı Satın Al 29 Mayıs 2017 09:34 1 1 [SATILDI] Hori Tactical Assault Commander FOUR PS4/PS3 - 2. EL - Playstation Mouse Klavye aparatı Merhaba arkadaşlarElimde mevcut olan kullandığım Hori Tac 4'ü satıyorum.Ürünün hiçbir sorunu yok kutusu kitapçığı mevcut.Garantisi @boxor üye tarafından 12.2017 ye kadar devam etmekte Kendi mouse hiç kullanmadım öylece kutusunda duruyor.Aynı gün kargoya verebilirim.İlk satın aldığımda da forumdan almıştım @boxor adlı üyeden konu linki buradan ürünün detaylı özelliklerine ve güncel sıfır fiyatına bakabilirsiniz.Bu sabah satmaya karar verdiğim için direk kutuya koymadım şu andan itibaren ürün satış görene kadar kullanılmayacaktır. Alıcısına hayırlı olsun.Ürün GörselleriSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Oculus Quest 2 128 GB **Logitech G810 Orion Spectrum - Sıfır Kutusunda**Fiyat Düştü** Satılık XIM 4 [Konsol Klavye+Mouse Aparatı] [SATILDI] Iphone 5s Silver Kutulu+Garantili