Şimdi Ara

[SATILDI] Hori Tactical Assault Commander FOUR PS4/PS3 - 2. EL - Playstation Mouse Klavye aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] Hori Tactical Assault Commander FOUR PS4/PS3 - 2. EL - Playstation Mouse Klavye aparatı
    Merhaba arkadaşlar

Elimde mevcut olan kullandığım Hori Tac 4'ü satıyorum.
    Ürünün hiçbir sorunu yok kutusu kitapçığı mevcut.
    Garantisi @boxor üye tarafından 12.2017 ye kadar devam etmekte
    Kendi mouse hiç kullanmadım öylece kutusunda duruyor.
    Aynı gün kargoya verebilirim.

İlk satın aldığımda da forumdan almıştım @boxor adlı üyeden konu linki buradan ürünün detaylı özelliklerine ve güncel sıfır fiyatına bakabilirsiniz.

Bu sabah satmaya karar verdiğim için direk kutuya koymadım şu andan itibaren ürün satış görene kadar kullanılmayacaktır.
    Alıcısına hayırlı olsun.

Ürün Görselleri

[SATILDI] Hori Tactical Assault Commander FOUR PS4/PS3 - 2. EL - Playstation Mouse Klavye aparatı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• GARANTI ICIN BENIMLE ILETISIM KURMANZI YETERLİDİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.