Şimdi Ara

Satıldı GT1030 2gb versiyon 300tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    merhabalar casper marka bilgisayarımın içinde bulunan gt1030 2gb ekran kartını daha yüksek bir ekran kartına geçmek istediğim için satıyorum.
    kutu vs fatura garanti yok çünkü hazır bilgisayar içinden söküp vereceğim.

model galaxy fanı var. soğuk ve serin çalışıyor.

bf1 oynuyorum akıcı güzel ayarlarda oynatıyor youtubede videolar mevcut aynı şekilde bf5 de öyle ama daha yüksek bir model için satılık.
    fiyat 400tl> 350tl >>>300tl son fiyat
    istanbul içi elden istanbul dışı havale sonrası kargo.Satıldı GT1030 2gb versiyon 300tl
    kart budur.
    https://www.galax.com/en/graphics-card/10-series/galax-geforcer-gt-1030-ddr4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 17 Ocak 2021; 23:59:51 >

• Forumda amaç insanların bilgi paylaşmasıdır. Sen ilanını yorumlara kapalı yap rahatsız oluyorsan. Arkadaşların ve benim amacımız da senin deyiminle ilanlara salça olmak değil; A kişisinin B kişisini kazıklamaması, B kişisinin de A kişisini kazıklamaması. Adam gelip senin ilanına daha ucuz ve daha güçlü bir ilanın linkini koyunca senin niye zoruna gitsin ki sen de piyasasına koy başka bir ilana da senin linkin referans olsun fiyat olarak.
    Ben de forumda pek aktif değilim ancak gördüğüm kadarıyla bu arkadaşların görevi sanırım 2'li buddy şeklinde gidip başlıklara salça olmak, hayır sanki 4 haneli sayılarla RTX2070 alışverişi dönecek, yok çekirdek hızı yok piyasa falan... :)

Bunlar markette de reyon görevlisini çağırıp "bu ürünü bu rakama satamazsınız, X marketinde 2 lira daha ucuz" diyorlardır eminim. Dediğin gibi işi gücü olmayan insan da var :)

Tekrar hayırlı satışlar, alan ve satan arasındaki pazarlığa kimsenin laf etmeye hakkı yok. Böylelerine hiç uzatmadan "he" demek ve geçmek lazım da, neyse...
  • casper kasadan çıkma ise büyük ihtimalle kart normal 1030 lardan epey güçsüz kırpılmış modeldir 400 e satman zor rx 460 varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 24 Haziran 2019; 21:36:27 >
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Ne tesadüf ki daha demin bir konuda mesajınızı gördüm :) milletin ilanlarına gereksiz boş vakit ayırıp yorum yapıyormuşsunuz:)) yapacak birşey yok işi gücü olmayan insanlarda var,
    Arkadaşım piyasa belli kart belli oraya 400tl 500tl yazıldıysa arka planda daha farkı fiyatlara gidiyor veya gitmiyor bunu alan satan bilir sende bilirsin,
    uzun zamandır foruma girmedim bilgisayar işlerini bıraktım bu tarz muhabbetler için ama hala bitmemiş yazık...

satarım satmam o önemli değilde sana tavsiyem her konuya girip milletin zamanını çalma kendi zamanını da harcama :) bak bunu sana izah etmem bile zamanımı aldı.

ayrıca kart galaxy gt 1030 2gb öyle low profil felanda değil.

neyse sen şimdi buna cevap vermeye kafa yor çokta önemli değil satılıp satılmaması senin gibi takıntılı değilim

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    ekleme olarak amd kart performansı şöyle böyle uçuyor kaçıyor diyen çok var,zamanında rx 480 ve 1060 almıştım sıfır 4 defa olmak üzere amd stabil değil daha fazla güç tüketiyor fps ani düşüyor yinede alıp kullanan memnun olan vardır tabi ama amd kartlara para vermem. verenede birşey demem.
  • Kartın furmark çalışırkenki ekran görütünsünü atma şansınız var mı gerek çekirdek hızlarını gerek yük altınaki sıcakklık değerlerini görmemiz için. Bir arkadaşıma ek güç girişsiz kart bakıyoruz kafamıza yatarsa alma durumumuz var iyi günler
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de forumda pek aktif değilim ancak gördüğüm kadarıyla bu arkadaşların görevi sanırım 2'li buddy şeklinde gidip başlıklara salça olmak, hayır sanki 4 haneli sayılarla RTX2070 alışverişi dönecek, yok çekirdek hızı yok piyasa falan... :)

Bunlar markette de reyon görevlisini çağırıp "bu ürünü bu rakama satamazsınız, X marketinde 2 lira daha ucuz" diyorlardır eminim. Dediğin gibi işi gücü olmayan insan da var :)

Tekrar hayırlı satışlar, alan ve satan arasındaki pazarlığa kimsenin laf etmeye hakkı yok. Böylelerine hiç uzatmadan "he" demek ve geçmek lazım da, neyse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mementolol M kullanıcısına yanıt
    Forumda amaç insanların bilgi paylaşmasıdır. Sen ilanını yorumlara kapalı yap rahatsız oluyorsan. Arkadaşların ve benim amacımız da senin deyiminle ilanlara salça olmak değil; A kişisinin B kişisini kazıklamaması, B kişisinin de A kişisini kazıklamaması. Adam gelip senin ilanına daha ucuz ve daha güçlü bir ilanın linkini koyunca senin niye zoruna gitsin ki sen de piyasasına koy başka bir ilana da senin linkin referans olsun fiyat olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolsuz Samuray kullanıcısına yanıt
    Benim mesajıma cevap verdiğin için kendi adıma konuşayım, eleştiri ile hiçbir problemim yok.

Benim bahsettiğim mesajları okursan, eleştiriden çıkıp hakarete varan konuşmalara karşılık bunları kibarca söylediğimi anlayacaksın. İsteyen istediği marketten istediği ürünü istediği fiyata alır :) Bu konulardaki son mesajımdır, sevgiler herkese.
  • Mementolol M kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum, araba değilki expertize girsin, kartın modelini yazdım serin çalıştığını ve oyunlarda nasıl olduğunu belirttim İnternetteki oyun testleri nasılsa öyle işte,
    Zaten o kadar referansım var kimse kimseyi dolandırmaz boş post bunlar ancak.
    Ciddi alıcı pm atar numarasını bırakır arar, ürün bilgilerini alır ve sonra alışveriş gerçekleşir veya gerçekleşmez,
    Diğer türlü burda dönen sorular boş posttan başka birşey değil kimse yanlış anlamasın,

Not olarak ekran kartını merak edenler için birşey söylemek istiyorum,
    Bu kart gt 1030 Google yazınca zaten kartın ne olduğu ortada, en iyi gt 1030 da orada benim sattığım galaxy gt 1030 da orada kıyaslama yapmak çok basit sınırsız İnternet geldi artık, arasında 1,2 fps bile oynamayacak.
    Ayrıca galaxy modeli msi ve Asus gt 1030 modelleri ile aynı performans ve soğutma performansına sahip bunu nerden mi biliyorum, Google linkini koyduğum ekran kartı ile piyasadaki muadilleri karşılaştırdığım zaman görmüş oluyorum...
    İyiki letgoda ilanım yok yoksa vay halime

• Kolsuz Samuray kullanıcısına yanıt
    Merhaba kimsenin kimseyi kazıklama niyeti yok İnternet çağındayız her türlü bilgi mevcut gerek satılan ürün için gerek ise satıcının profil bilgisi için o kadar referansım var kimseyi magdur etmedim,
    Benim konuma sattığım ürüne birşeyler yazmak yerine bazı arkadaşlar ürünü araştırsa bazı arkadaşlarda profilimi incelese neyin ne olduğu ortada aslında ama neyse..

• merhaba 250 tl ye bırakırmısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.