Şimdi Ara

[SATILDI]Galaxy Note 10.1 N8005 16 gb 3g 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
6
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #32 GB #WIFI+3G
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Galaxy Note 10.1 N8005 16 gb 3g

Cihaz arkadaşıma aittir.2013 ocak ayında sıfır olarak alınmıştır.Türkiyede alınma dolayısıysa 3g resmi yollarla kayıtlıdır.Android olması ve büyük ve ağır bir tablet olması nedeniyle çok az süre kullandıktan sonra kenarda bekletmiştir.Tablet çok temizdir,arkasındaki jelatini dahi durmakta,ekranı tertemiz,yalnızca sağ alt köşede ekranın içine minik bir toz parçası kaçmış,fotoda gösterdim.Cihazın bir kenarından çok küçük bir soyulma var,malum biraz eski bir tablet.sol kenarı ve üst kenarı tertemiz,sağ kenarında çok hafif 2-3 tane vuruk var,fotoda göreceksiniz,çok ufacık.Şarj girişinin kenarında biraz soyulma var.Onun dışında tertemizdir,kondisyonu 10 üzerinden 8.5luktur.Batarya performansı 6 saat civarı gitmektedir.3g'li 16 gb olan modeldir.Sürekli orjinal kılıfıyla kullanılmıştır.Yanında orjinal kılıfı,kalemi,orjinal şarj aletiyle kablosu beraber verilecektir.fiyat olarak pazarlıksız 400 tl istemekteyiz,pazarlık söz konusu değildir.Detaylı fotolar için sahibinden linki;
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-note-10.1-n8005-3g-16-gb-437233007/detay/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lenovo Miix 2 - yunusmessi'ye satılmıştır.Hayırlı olsun

Yaklaşık 1 sene önce forumdan ikinci el olarak aldığım tableti satıyorum,satış sebebim daha büyük bir tablete geçmem.Tabletin Genel kondisyonu 10 üzerinden 7-8 alır,genel olarak temizdir.Fotoğraflarda detaylı olarak gösterdim.Kenarlarda çok ufak 2-3 tane boya atması ve iz var,bir de arka kapağın altındaki metalde çok hafif kılcal çizikler var,ekranı tertemizdir.bir de sim kapağı yerinden çıkıyor,onu da fotoğrafta gösterdim yapıştırılarak sorun çözülebilir.3gli versiyondur ama açıkcası 3gsini denemedim,bir sorun olduğunu sanmıyorum.Bataryası ortalama 5 saat civarında gitmektedir.Hızlı sorunsuz bir tablet.Tabletin kutusu,kitapçıkları şarj aleti mevcuttur,şarj kablosuna bakmam lazım.Ayrıca yanında 1 adet tablete has kılıf vereceğim (universal kılıf değil)

Pazarlıksız 230 tl.Fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum,pazarlık yoktur.

Yuvarlak içine aldığım kısımlar boya atması.

3G ve micro sd hafıza kartı yuvası

Bunları tutan kapak,o açık olan yer normalde sabit durması gereken yer,o kısım kopmuş.yapıştırılırsa sorun çözülür.gerçi aldığım kılıf ya da buna uygun çoğu kılıf takıldığı zaman o kısmı kapatıyor.

Yuvarlak içine aldığım yer boya atması

Yakından görünümü,yukarıda bahsettiğim kılcak çizikler cihazın alt kısmında.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 11 Haziran 2017; 13:14:16 >

• Hocam satmayı düşünürsen haber verirsen sevinirim öğrenciyim böyle ucuz bi tablete ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyat hdmi çıkışı olsaydı kaçırmazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.