Şimdi Ara

||| SATILDI ||| ▓ ▓ ▓ Fotografli Macbook - 9 Şubata kadar 500 TL ▓ ▓ ▓

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    *** BUGÜN SON GÜN ***
    MacBook
    Intel Core Duo
    2 Ghz
    667 Mhz
    L2 Cache 2Mb
    2 Gb Ram
    160 Gb HD
    DVD RW
    Dahili kamera
    13.3" parlak ekran

Kronik çatlağı bulunmaktadır. Win7 ve Lion isletim sistemini aktif olarak kullanıyorum. Fotoğraf editlemek için her türlü program yüklüdür. isteyene format atılıp gönderilir.
    Yanında taşıma çantası ve adaptörü ile beraber gönderilecektir.

500 TL Sadece 9 şubata kadar. Nakit ihtiyacından dolayı.

||| SATILDI |||  ▓ ▓ ▓ Fotografli Macbook  - 9 Şubata kadar 500 TL ▓ ▓ ▓

||| SATILDI |||  ▓ ▓ ▓ Fotografli Macbook  - 9 Şubata kadar 500 TL ▓ ▓ ▓ ||| SATILDI |||  ▓ ▓ ▓ Fotografli Macbook  - 9 Şubata kadar 500 TL ▓ ▓ ▓
     ||| SATILDI |||  ▓ ▓ ▓ Fotografli Macbook  - 9 Şubata kadar 500 TL ▓ ▓ ▓ ||| SATILDI |||  ▓ ▓ ▓ Fotografli Macbook  - 9 Şubata kadar 500 TL ▓ ▓ ▓
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colt -- 4 Mart 2012; 13:50:27 >

• Güzel fiyat
  • teşekkür ederim
  • hocam şarj süresi ve ağırlığı nasıl acaba günlük kullanımda zorluk yaşatırmı acaba

saygılar
  • şarjı ne kadar gidiyor
  • ortalama 2-2.5 saat şarj süresi var. Ben win7 kullanıyorum çoğunlukla. Genelde fotoğraf düzenlemek için kullanıyorum bilgisayarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.