Şimdi Ara

Satıldı Fiio X3+64 gb Hafıza kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Satıldı

Merhaba ;

Cihazı forumdan sıfır gibi bir halde almıştım aldığım arkadaş silikon kılıfta vede çok az kullandığını söylemişti bende kılıf içerisinde kullanmaya devam ettim bu yzüden cihaz gayet temizdir.Tabiri cazisse herşeyden gözüm gibi sakındım.

Fiio x3 'ün ses kalitesine gelirsek incelemelerde hep fiyatının üzerinde kaliteli müzik çalarlar kategorisinde yer almıştır.
    Yüksek kaliteli kayıtlar dinlerseniz flac formatında vs sesi gayet güzeldir zaten google'da birçok incelemesi mevcut.
    İncelemelerde giriş h-fi seviyelerinde sınıflandırılan kendinde çok daha pahalı müzikçalarlara kafa tutan bir yapıdadır.

Ses çıkış gücüne gelirsek sesi şimdiye kadar kullandığım sesi en güçlü cihaz ;gain ayarını high yaparak normal bir insanın son ses dinlemesi mümkün değildir (dinlerim diyorsa kesi kulaklarında işitme sıkıntısı olmalı).
    Daha önce sony,creative ,iriver,cowon kullandım hiçbiri bu cihazın ses gücünde kesinlike değildi.

Ek olarak bu cihaz kulakiçi monster dna kulaklığımın sağ tarafını çok ses açtığım için patlatmış bir kulaklıktır ses gücü hakkında fikir vermesi için bu örneği vermek istedim.

Onun dışında 3 kulakiçi kulaklık var bende ;monster dna (garantiden değişim olan) ,sony kulakiçi ve lg (akg) quadbeat kulaklık seçiminiz sesi çok değiştirebiliyor misal kısık seste en tatlı derin bass'ı sonyde alıyorum ; en yüksek seste dinleme olanağını monsterda en flat müzük dinleme şansını da lg (akg) quadbeat ile elde ediyorum.

Cihaz video oynatmaz; zaten üretilem bu amacı da bu değil. line girişi var ;dac olarak kullanılabiliyor ama açıkçası bu özelliklerini hiç kullanmadım.

Üzerinde 64 gb hafıza kartı takılıdır çok büyük bir kısmı dinlediğim müzikler ile doludur.

Fiyat:460 tl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Haziran 2016; 9:17:32 >

• Merhaba cihazi sattinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam ilanı guncellemwyi unutmuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.