Şimdi Ara

[SATILDI]Evga 1080 Ti FTW3 DT Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kart satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 26 Nisan 2020; 23:55:31 >

• Fotoğraf koyabilir misiniz?
  • resimler yüklenmiştir
  • Arkadastan bazi testler istedim kart ile ilgili fakat hic umrunda degil, userbenchmark + superposition benchmarkin 2k benchmarkini istedim. Bana verdigi cevap : benim monitorum 1080p. Bende arkadasa eger superpositionda 2k gorunmuyorsa nvidiada dsr ayarini acip calistirabilirsiniz monitorunuzun 2k veya 4k olmasi gerekmiyor dedim ama hic bi turlu cevap vermedi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Umrunda değil derken anlamadım. Mesaj yoluyla size cevap verdim. Onları yapabilecek vaktim yok ne yazık ki. PC yi dağıtıyorum, çoğu parça sökülüp kutulandı yarın kargolayacağım. Bu benim kullandığım 3. Evga ftw3 modeli Kart, birçok satışım oldu, kart sorunsuz temiz. Sorun olsa sorunu var diye yazardım zaten. Bunun dışında yardımcı olabileceğim bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 26 Nisan 2020; 20:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATERS kullanıcısına yanıt
    Bana sabah 1080p monitorum yazdiniz bende acikladim ve okudunuz daha sonra hic bir sekilde bir sey yazmadiniz ben ilanin altina bir kac saat sonra yorum olarak yazinca bana geri donup kartim sorunsuzdur isterseniz bilmemkim nickli kisiye sorun gibisinden cevaplar verdiniz. Siz izmirdesiniz ben Istanbul. Bende dogal olarak neden performansi gormeden gozum kapali okadar para veriyim diye sordum ve yine cevap vermeyip sonrada satildi yazdiniz. Hayirli olsun kim aldi forumdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessIsOurNewKingdom -- 27 Nisan 2020; 1:18:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bilmemne dediğiniz kişi forumun yöneticisi. Ayrıca sizin istediğiniz testleri yapabileceğim bir imkan yok. Parçalar kutulandı tekrardan kurup montelemem gerekicekti o da mümkün değil. Konuyu uzatmanın bir mantığı yok, size kısmet değilmiş, sağlık olsun. Umarım kendinize uygun bir kart bulursunuz. alan arkadaşa tekrardan hayırlısı olsun güle güle kullanması dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart tarafımca satın alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.