Şimdi Ara

[SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT
    Uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yoktur. Tamir servis vs görmemiştir. Tüm oyunlarda full detay oynatıyor. 1050 - 1060 kartlara denk bir karttır. Artıları ve eksileri var elbet. Bütçesi yüksek olmayanlar için uygun, asla pişman etmez. Isınma problemi, yüksek fan sesleri gibi şikayetlerim olmadı şimdiye kadar. Kozmetik olarak gayet temiz. Belirli aralıklarla kasa içi tüm donanım temizliği yaptığım için hiçbir zaman toz tutmadı. 2-3 ay kadar önce cooler master mastergel ile termal macununu yeniledim. Fatura ve garanti yok, kutu mevcut. [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT [SATILDI] EFSANE ZOTAC GTX 670 AMP! 256 BIT
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri, Kocasinan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ilanınızı baltalamak gibi olmasın ama sizin bu kartınız nasıl oluyorda 1060 karta denk bir kart oluyor anlamadım kanıtınız varmı
  • ekkoys E kullanıcısına yanıt
    Şaka yapmış arkadaş herhalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GTX970 bile GTX1060'ın gerisinde kalırken GTX670 nasıl bu işi beceriyor anlayamadım, neyse hayırlı satışlar
  • 1050-1060 kartlara denk nasıl bir tanım. İki kart arasında uçurum var. 1050'ye mi denk 1060'a mı? Ben söyleyim 1050'ye denk.

500 lira edecek bir kart değil.

500'e zaten 75W çeken 1050 satılıyor. 400-500 arasına çok daha güçlü GTX 960 satılıyor.

Maksimum ederi 350.

• 400 lere rx470 ilanları var bu tarihi eser nasıl bu fiyat

ben şahsen 300 bile vermem iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 16 Nisan 2020; 13:57:46 >
  • Kart güzel ama artık 500 lira etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle basit olarak neden denk gördüğümü söyleyim. Kartı söküp Asus Gtx 1060 3 GB taktım. Uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum için farkı görmek adına sökmeden önce 1-2 oyun ile fps ölçtüm ve değiştikten sonra gördüm ki yanılmadım. 2 kartta da 60 fps aldım.

Diğer bir 670 AMP vs 1060 kıyası ise şu siteden görülebilir;
    VERSUS
    Asus Dual GeForce GTX 1060 vs Zotac GeForce GTX 670 AMP! Edition : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/asus-dual-geforce-gtx-1060-vs-zotac-geforce-gtx-670-amp-edition

6070 AMP, 1050 ve 1060 kıyası ise şu şekilde;
    VERSUS
    Asus Dual GeForce GTX 1050 vs Asus Dual GeForce GTX 1060 vs Zotac GeForce GTX 670 AMP! Edition | Ekran kartı Karşılaştırma
    https://versus.com/tr/asus-dual-geforce-gtx-1050-vs-asus-dual-geforce-gtx-1060-vs-zotac-geforce-gtx-670-amp-edition

Kimse kimseye zorla mal satmıyor. Pahalı olduğunu düşünüp ederinin daha az olduğunu belirtenlere de teşekkür ederim ama kullanıcısı olarak uygun değer biçtiğimi düşünüyorum. Şayet DX12 olsaydı bu kartı 5 sene daha kullanırdım o kadar memnundum. Buna da inanmayıp yorum yapmaktan geri kalmayan olacaktır orası da belli de neyse.
    Herkese iyi forumlar..

• Hocam iki kartta da 60 fps almanın sebebi vsync açık olması olabilir mi

Bu arada versus gibi kıytırık sitelere tamah etmeyin alacağınız ürün ne olursa olsun.

GTX 1060 (3GB) ile arasında benchmarklarda 70% oyunlarda 50%'ye yakın fark var.
  • kullanmak için değilde efsaneler rafıma koymak için isterim sadece

çok güzel kart , fiyatı konusunda gerekli olanlar yazılmış.

fiyat takipteyim,
  • Herkes fiyatla ilgili konusmus ben fiyati goremedim yavv . Hocam az önce 750ti kartim yandı. Fiyat belirtebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi satışlar, yerli yersiz cevap verenleri savusturdugun için ayrıca tebrikler.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    versus sitesi cidden berbat bir site bir kartın diğer karttan 1-2 cm kısa olmasını artı sayıyor yada bit farkını şaka gibi abooouv ne cahil siteymiş burası R9 280x ile gtx 980 i karşılaştırdım puahahaahahahag sen neymişsin be R9 280x
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Valla yalan yok ilk defa fps değeri ölçtüm onu da eğer dediginiz gibiyse becerememişim. Tekrardan sök tak yapıp detaylı ölçüm de yapacak değilim. Şayet biri derseki şu şekilde fps ölçümü yap aradaki fark belli bir değeri geçmezse o zaman alırım ancak öyle uğraşırım.
    Öte yandan bahsettiğiniz benchmark sitelerinin isimlerini paylaşırsanız bizde sayenizde daha gerçek bilgiler nereden alınır öğrenmiş oluruz.

• Ne yani bit değerinin hiç önemi yok mu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wol_KAN_ca -- 17 Nisan 2020; 10:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wol_KAN_ca

Öncelikle basit olarak neden denk gördüğümü söyleyim. Kartı söküp Asus Gtx 1060 3 GB taktım. Uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum için farkı görmek adına sökmeden önce 1-2 oyun ile fps ölçtüm ve değiştikten sonra gördüm ki yanılmadım. 2 kartta da 60 fps aldım.

Diğer bir 670 AMP vs 1060 kıyası ise şu siteden görülebilir;https://versus.com/tr/asus-dual-geforce-gtx-1060-vs-zotac-geforce-gtx-670-amp-edition

6070 AMP, 1050 ve 1060 kıyası ise şu şekilde;https://versus.com/tr/asus-dual-geforce-gtx-1050-vs-asus-dual-geforce-gtx-1060-vs-zotac-geforce-gtx-670-amp-edition

Kimse kimseye zorla mal satmıyor. Pahalı olduğunu düşünüp ederinin daha az olduğunu belirtenlere de teşekkür ederim ama kullanıcısı olarak uygun değer biçtiğimi düşünüyorum. Şayet DX12 olsaydı bu kartı 5 sene daha kullanırdım o kadar memnundum. Buna da inanmayıp yorum yapmaktan geri kalmayan olacaktır orası da belli de neyse.
    Herkese iyi forumlar..
    Beni yanlış anlama üstad ama verdiğin sitede bilgi doğru değil. Yıllardır sistem testleri yapan ve onbinlerce ekran kartı satmış ve test etmiş biri olarak en doğru ve güncel bilgiyi sana bu site verir

sendeki kart düz gtx670 değilde amp dersen diye birde gtx680 farkını veriyorum.

Sendeki kart 1050 den iyi ama 1060 ın yanına bile yaklamaşaz

Hayırlı satışlar

• wol_KAN_ca kullanıcısına yanıt
    Bit değerine ve vram değerine bakıp karar vermek en yanlış durumlardan biri. Sallıyorum 128 biti zor işleyen bir karta 1000 bit veri yolu koysan ne yazar. Benzer şekilde 4 gb zor doluyor ve sonrasında kart zaten kendinden geçiyor ama kartta 8 gb var. Bence bunlar tamamen firmaların satış stratejisi ve reklam için yaptığı hareketler. Ooo bunda 4gb fazla var yapıştır 400 TL daha🤑

• wol_KAN_ca kullanıcısına yanıt
    Mesela şuan kullanılan en popüler site userbenchmark.com
    Bir kaç megabytelık bir benchmark programı var indirip kendi değelerini elde edebiliyosun aynı zamanda bu değerler bir havuzda birikiyor, merak ettiğin işlemci ekram kartı ram ssd hdd neyse modelini girip kullanıcıların aldığı ortalama değerlerine bakabiliyosun.

Sizinki biraz eski kasa mercedesle yeni kasa daha güçlü motorunu otobana çıkarıp 70'i geçmemek indikten sonra da beni geçemedi ya almaya gerek yok demeye benzemiş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 17 Nisan 2020; 13:59:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkler açılmadı ama yinede siteyi inceledim ve şunu gördüm; userbencmark sitesinde 670 AMP Edition olmadığı için kıyaslama yapmak mümkün değil. Onun yerine 680 vs ile kıyaslama yapmak da bana pek uygun gelmedi. Nasıl ki ben örnek verirken 1050-1060 modellerini örnek göstermişsem onların yerine AMD kartlarla kıyaslama yapıp üstün göstermeye çalışmak da olmazdı. Bununla birlikte 2 farklı siteden kıyaslama yaptım. Onlar da şu şekilde;

GPUBoss
    ZOTAC GeForce GTX 670 vs GeForce GTX 1050
    http://gpuboss.com/gpus/ZOTAC-GeForce-GTX-670-vs-GeForce-GTX-1050

1060 ile kıyaslamalar da şu şekilde;

GPUBoss
    ZOTAC GeForce GTX 670 vs GeForce GTX 1060 Fake Card
    http://gpuboss.com/gpus/ZOTAC-GeForce-GTX-670-vs-GeForce-GTX-1060-Fake-Card

Belirtmek istediğim bir husus daha var. Açıklamam da denk derken artıları ve eksileri olduğunu söylemiştim. Hangisinin daha fazla olduğunu da araştıran görebilir.

Ayrıca mercedes örneğine karşılık bende bmw örneği vermek istiyorum. Bana göre AMP Edition bmw de M serisi gibidir. Yeni model bir 3.20 veya 3.30 mesela motor, tork, beygir vs. özelliklerde yeni teknoloji kullanmış olsa da çok daha eski bir M3 her zaman için favori gösterilecek güçlü bir araba olarak kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wol_KAN_ca -- 17 Nisan 2020; 22:10:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

1050-1060 kartlara denk nasıl bir tanım. İki kart arasında uçurum var. 1050'ye mi denk 1060'a mı? Ben söyleyim 1050'ye denk.

500 lira edecek bir kart değil.

500'e zaten 75W çeken 1050 satılıyor. 400-500 arasına çok daha güçlü GTX 960 satılıyor.

Maksimum ederi 350.
    Döneminin esaslı kartlarından, GTX 770 ile neredeyse aynı GPU'yu kullanan (GK104), fabrika çıkış OC yapılmış, GTX 680 ayarında bir kart.

Evet bu kart 1060 ayarında değil, arkadaşın beyanı hatalı, yalnız 1050'ye de denk değil, ondan daha güçlü;

GTX960 ise bu karttan daha güçlü olmak bir yana epey daha zayıf;

Benchmarklardaki fark oyunlarda biraz daha azalacaktır, sonuçta daha eski mimari, ama oyunlarda bu kart hala iş görür ve adı verilen kartların kolay kolay gerisinde kalmaz. Evet, 1060 kıyası yanlış, evet fiyat biraz yüksek, ama öldürüp atılacak bir kart da değildir.

Rx470 elbette daha iyi tercih olacaktır, yalnız 400 liraya Rx470 bulma imkanı olmadığı gibi, 500-600 bandından bulunan Rx470'lerin de çoğunlukla mining eskisi oldukları bir gerçek. Bu kart 500 lira etmez, ama 350-400 lira eder arkadaşlar.

Edit: linkleri nedense çalışmıyor, dileyenler kendileri seçerek kıyaslamaları yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 18 Nisan 2020; 4:8:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.