Şimdi Ara

SATILDI Corsair Vengeance 4x2 8gb DDR3 1866mhz SAtılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Soğutucularını çıkartmıştım resimde de gördüğünüz gibi taktım ama ne kadar sağlamdır bilmiyorum sorunsuz çalışmaktalar.
    Garantisi faturası yok kutuları var.
    Elimde iki adet kit vardı bir tanesini CagrıErcan'a satılmıştır.
    Fiyat 150 TL Pazarlık, Takas yok.

Kingston 2gb 1333 mhz ddr3 ram 50 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 6 Mart 2017; 18:7:52 >

• Yanlış anlamayın lütfen ama; Garanti yok, fatura yok ve bir de soğutucusunu çıkarmışsınız, bu Ram'i 300 tl ye mi satıyorsunuz? Yoksa ben mi başlığı yanlış okudum
    Edit: Soğutucu çıkarmak riskli iştir, inşallah ram modülüne zarar gelmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 8 Şubat 2017; 11:8:16 >
  • Orda 4 tane 4 gb 1866 mhz ram var karıştırmadınız dimi.? Tanesi 75 lira sizce pahalı mı ?

Soğutucu çıkartmam ne gibi zarar verir anlamadım azcık bi köpük benzeri bişiyle tutturulmuş bişi neden zarar versinki tekrar yapıştırabilirdimde basit bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 8 Şubat 2017; 11:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyCoDeR kullanıcısına yanıt
    Şimdi tamamdır hocam. Zarar konusuna gelirsek bir keresinde bende soğutucu söktüm, ve modul elimde kaldı o açıdan. Fiyat konusuna bir şey diyemem. Mesela ben şu an 4 gb 1866 ram alacağım, max verebileceğim fiyat 60 tl
  • PM atıldı acil cevap bekleniyor
  • 8 gb (2x4) bir takımı tarafımca alınmıştır, kargo bekleniyor. Elime geçtiğinde burada paylaşacağım
  • Ürün teslim alınmıştır. Sorunsuz ve inanılmaz bir kargolama ile. Arkadaşımız Mustafa'ya, teşekkür ederim. Güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.