Şimdi Ara

[Satıldı] Corsair H100i PRO RGB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satıldı] Corsair H100i PRO RGB
    Ürün Corsair H100i V2 ürünüm arızalanması sonucu garantiye gönderdim onlarda ellerinde olamadığı için üst modeli olan Corsair H100i Pro Rgb gönderdiler. Garanti 23 haziran 2021 de bitiyor yurt dışı garantili, yurt içi garantili olasının pek bir ayrıcalığı yoktur çünkü eski ürünün borularında soyulma vardı bende onun için garantiye göndermiştim kabul ettiler yurt içi garantili olunca çoğu zaman direk kullanıcı hatası deyip garanti dışı kalıyor bu versiyon da hiçbir kronik sorun yoktur boru soyulması, pompa arızası vs. gene garantilik bir durum olursa yardımcı olurum.. Satma sebebim i5 6600k ile kullanıyorum overclock yamadığım için ürünü yollayınca hava soğutmayı denedim yeterli olduğunu gördüm. Jelatini açılmamış şekilde vereceğim faturasının da kopyasını vereceğim. Fiyat 700 TL son fiyat pazarlık teklif etmeyin.[Satıldı] Corsair H100i PRO RGB
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya,Selçuklu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Cyberx26 C kullanıcısına yanıt
    Revize 700 TL.
  • Ürün tarafımdan alınmak üzere ayrıltılmıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komiks kullanıcısına yanıt
    Ürün komiks'e satılmıştır.
  • Tarafımdan alınmıştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Corsair h150 rgb
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.