Şimdi Ara

#SATILDI# Core i7 4790, Gigabyte Z87-HD3 Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam arkadaşlar
    Ana hatlarıyla geçtiğimiz yıl revize ettiğim sistemimi komple olarak elden çıkarmak istiyorum. Yoğun iş temposu yüzünden kullanmıyorum bari evde durmasın. Satıp PlayStation 4 alayım diyorum.

Donanımlar tek de satılabilir. Tek ve toptan fiyatı liste liste sıralıyorum.

NOT: İşlemci, işlemci soğutucusu, anakart ve RAM, @asilxxx adlı kullanıcıya rezervedir.

Diğer ürünlerin satışına devam ediyorum.

Core i7 4790 - Kutusu ve soğutucusu mevcut. Faturası yoktur. Fiyat 750 TLdetay
    Zalman CNPS10X Optima Soğutucu İşlemci fanından daha iyi soğutması için aldığım soğutucu. İstediğim fiyat 90 TL detay
    Gigabyte Z87-HD3 - Kutusu ve tüm aparatları mevcut. Vatan bilgisayardan alınmıştır. 1 sene garantisi devam etmekte ve faturası vardır. Fiyat 300 TL
    2 X 4 GB RAM Vatan bilgisayardan alınmış, garantisi devam ediyor ve faturası var. Fiyat 125 TL
    Powercolor AMD Radeon HD 6950 Özel soğutuculu 6950 modeli olan ekran kartı Vatan bilgisayardan alınmıştır. Faturası vardır. Garantisi bitmiştir. 2 GB'lık olan model. BIOS değişimiyle 6970 olabiliyor. 6950 olarak overclock yapıldığında daha başarılı performans verdiğini söyleyebilirim. Fiyat 250 TL
    Corsair Performance Pro SSD 128 GB Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Faturası ve garantisi yoktur. Gayet performanslı bir SSD. İstediğim fiyat 225 TL
    WD Black Caviar 1 TB Yüksek peformanslı bir hard disk. SSD ile beraber güzel bir performansa sahip. Sorunsuz şekilde çalışıyor zaten çok kullanılmadı. İstediğim fiyat 175 TL
    COUGAR 80PLUS BRONZE MODULAR 700W PSU Daha yeni aldım. Bilgisayara taktım, fakat 4 5 kere anca bilgisayarı çalıştırmışımdır. Güzel bir güç kaynağı. Radeon R9 390 ile başarılı bir şekilde çalışmıştır. Gerçek güç verebiliyor. Vatan bilgisayar faturası geçen ay için mevcuttur. İstediğim fiyat 280 TL detay

HEDİYELER

Creative Audigy 7.1 ses kartı ve Samsung DVD yazıcı, 1 tane 30mm, 2 tane de 20mm fan hediye olarak verilecektir.

Toplam Fiyat

Parçaların toplam fiyatı 2190 TL yapmakta. Eğer parçaların hepsini alırsanız fiyatı 2000 TL yapıyorum ve yukarıdaki hediyeleri de veriyorum. Bu fiyata daha ne olsun.

Not. Öldürmeden pazarlık yapılır. Bazı parçalar tek de satılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacem -- 28 Eylül 2015; 15:32:28 >

• İşlemci, işlemci soğutucusu, anakart ve RAM, @asilxxx adlı kullanıcıya rezervedir.

Diğer ürünlerin satışına devam ediyorum.
  • İşlemci, soğutucu, RAM ve anakart @asilxxx

Ekran kartı, SSD ve güç kaynağını da @sél@h@ttin arkadaşımıza sattım.

İlan kapanabilir. Her tarafa hayırlısı olsun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.