Şimdi Ara

SATILDI Core 2 Quad Q9550 İşlemci...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Q9550 işlemci @o2lisu isimli üyeye SATILMIŞTIR...

SATILDI Core 2 Quad Q9550 İşlemci...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 12 Ekim 2010; 23:09:08 >

• bi ihtimal belki olur diye pm attım hocam

Orijinalden alıntı: fenerlee01

bi ihtimal belki olur diye pm attım hocam

Maalesef olmadı.

Takas sadece yukarıdaki listede olan işlemciler ile mümkündür. Bir üst model ya da bir alt model işlemci olur mu? OLMAAAZ...

• Q9550'yi nereden almıştınız? Ne kadar süre kullanıldı ve ne kadar süre Overclock ile kullanıldı acaba?

2. el alışverişlerim: sadıkakyol, yed08, benliharun, JDreamer, spyae, Judgiz, hepucuzbul, Mr Reese, turk66, tunucef12, Manav, pikachu45, .eRCaN., welowis, redness, Heartseeker, ckaracar, RAMS3S, alperkaya90, hsaid, Oguzhan_yildirim1992, b1zk1t1, osmann37, iztech, tekniker_xXX, Pikachu, grobari, gloom4u, serden, vassagotr, jitanx, ufuk75, defansagelsenizelan, MMPDR, gulp, mertSA06, Max_Payne, Yavuz5454, Charmlander, hatem1980, passyok, turkuaz50, Crowley45, wolfson61, ogel, ChaRisMaTiq1i, klavuz12, Uchiha Itachi., iskenderce, vassel, mali87, ankaland, biliyom, resul70, Tocak, Jiabeas Junkie, KONOMI$T, turbo-powwer, ShadowOfDarkness, ozcagri, KyoItachi, martin budenmayer, ruhat65, tanercskn, ncihat, ^^Evo^^, jackal_jackal, uğur001, sasmalco, Hencaro62, Gamlı Baykuş, memhisar, Okan_mersin, fireman82, Atech33, mct2002, maviduvar, eagle58, nlyia, tenahiz, glovkiss_1907, DrHolyday, htepeli, megaforce77, miracdemir, Bianconero, ksmurl, Khalasar, ssysm, hunter06, serenity222, vitalx, Candaroglu37, darklight, 1shot1kill, sezar, IeVeN, piskopostr, Aysat, kenan109, DownClock01, AC_Hawker, arcturus01, ulas542002, altanismet, alisırakaya, ttaylan, lvcom07, R@, quancore, huseyin34, ORooT, Quaresma_12, sıfır desibel, nnoottrr, manifeto, Kru, onoffon, ercijuana, artariel, zyveli, wooxym, technolocig, zawazingo, korkmazmustafa, biyolojiksavas, geforcemx, cod635, patrqw1nszj, oossmmaan, Endoplazmikredikulum, bocekgrafik, pharmacist, fenerbostan007
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Q9550'yi nereden almıştınız? Ne kadar süre kullanıldı ve ne kadar süre Overclock ile kullanıldı acaba?

Her türlü soruyu PM ile sorarsanız daha memnun olurum...

İşlemciyi ben bir arkadaştan aldım ve test amaçlı çok kısa bir süre kullandım. İşlemcinin tam geçmişini bilmediğim için OC konusunda birsey diyemeyeceğim. Ama SS de de görüldüğü üzere fabrika çıkışı default voltajı ile (1,2625V) 4 Ghz de kullanılabilmektedir...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.