Şimdi Ara

Satıldı, California Scents 1 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimizde Amerikadan ithal 3 adet oto kokusu mevcut. Bu oto kokuları minimum 60 gün dayanıklı (ventilini az açarsanız daha fazla gidiyor) tamamen organik bitki özlerinin mikrofiberlere emdirilmesiyle üretilen tabii malzemelerdir. Allerji yapmazlar. Google'a California Scents diye yazarsanız bilgi edinebilirsiniz.
    Şimdilik en az 60 gün dayanıklılığa sahip California Scent marka organik oto kokuları tanesi 20 tl.dir ve elimizde 3 tane var. Daha fazla talep olursa sipariş alınıp ürün gelince ödemesi alınacak şekilde temin edeceğiz. Kargolar alıcılara ait olmakla beraber 3 ve daha fazla alımlarda kargo hediye edilecektir.
    Not: Kokulara hayran kalacağınız konusunda iddialıyız. Yakında başka araç detay ürünleri ile de karşınızda olacağız.

Saygılarla

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7509C95AC -- 26 Eylül 2011; 9:36:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kokulardan biri tardif nickli arkadaşa satılmıştır. İki adet daha hazır mevcut, bir günde bir ilan izni olduğu için yeni ilan veremedim. Başka detay ürünleri de gelecek ve toplu ilan vereceğim.
    Şatış devam etmektedir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elinizdeki kokular hangisidir acaba? Ben H.cevizi arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] FİİO NEW K3 4 AYLIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.