Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Beyaz Corsair Air 540 Kasa Satın Al 12 Kasım 2017 22:00 1 1 SATILDI Beyaz Corsair Air 540 Kasa SATILDISATILDISATILDISATILDISATILDISATILDISATILDISATILDIAmazon.com dan yaklaşık 1 sene aldığım küçük bir kasaya geçmek istediğimden dolayı kasamı satıyorum. İç aksamlarının herhangi birinde kırık, çizik yoktur. Yan taraftaki pileksinin jelatinleri durmakta. Kutusunu kısa bir süre önce attım. O yüzden elden alışveriş düşünüyorum. mAtx anakart sığan kasalarla takas olur. Takasta ilk önceliğim Air 240 serisidir.Fiyat SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün REFERANS İLANIDIR PS5 CD'Lİ Satıldı Refurbished Corsair H115i Pro Satılık Nanoxia FX12-2000 12cm Fan Suda çalışabilen UV duyarlı REFERANS İLANIDIR EVGA 1080ti SC2