Şimdi Ara

(SATILDI) Athlon x2 4000+ sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    @kel_rapunzel arkadaşımıza SATILDI

Athlon 64 x2 4000 + orjinal fanı. Brisbane günlük x2@4600 fanı temizlendi yeni macun sürüldü.

Msi K9VGM-V
    http://www.msi.com/product/mb/K9VGM-V.html#/?div=Detail

Gskill 2*512 ddr2 667 cl5+ Revoltec bakır&altın soğutucu

Samsung 80gb İde Hdd (bad sectörler var hdtune'e göre, chkdsk yapıldı,bad sectörler sonlarda , çalışmasında herhangi bir sorun yok)
    EK: Hdd Reganerator ile bad leri tamir edebilir kapatabilirsiniz, 2011 sürümünü ilaçlı bir şekilde hdd ye yükledim , win7 içinden duruma baktım boot flash disk istiyor boş flash bulursam bakarım.

Lg Cd-Rom İde

1.44 fdd (disketim olmadığı için çalışıp çalışmadığını deneyemedim, en son çalışıyordu)

Basit bir atx kasa( arkada fanı var , önde fan yuvası var, yan kapakta cpu hava kanalı var, Kasanın en alttaki usb leri örten kapağı yok (iyiki yok bu şekilde daha güzel görünüyor), psu etiketinde 350 watt işaretli ,on-off düğmeli, hdd dvd yuvaları yeteri kadar var, kasanın içini dışını sildim tertemiz oldu.

Sistemin fiyatı pazarlıksız ...

SİSTEMİ ALANA ;

Basit klavye ,mouse, Msi bluetooth HEDİYE

USRobotics 54g usb adaptör (xp,vista,vista64 te çalışır, sistemi alan xp'ye çevirmeyi düşünebilir,sadece adaptör ve uzatması) HEDİYE

Eğer istenirse ve evden gelip alınabilecekse yarı arızalı Philips 109s4 var sistemi alana onuda ... sayarım. Monitör çalışıyor ve bu şekilde kullanılabiliyor ama görüntüde alttan üstten kıvrılmalar oluyor, düğmeleriyle bir yere kadar düzeltilebiliyor ama sonuçta tamir edilmesi lazım, nekadar tutar bilemiyorum. HEDİYE

Not:Garantileri dolmuş durumda, sonuçta 2. el sistem gıcır gıcır değil, Sisteme win7 32 bit , office 2010 ve diğer gerekli programları yükledim, en son windows güncelleştirmeleri yapıldı. Gt 430 tarzı ekran kartları kullanılabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 3 Mayıs 2012; 15:11:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Amd Ryzen 5 5600 box
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.