Şimdi Ara

(SATILDI) Asus Strix gtx1070 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (SATILDI) Asus Strix gtx1070 8gb
    Cihaz 1 aylık 3 yıl garantisi mevcuttur herhangi bir sıkıntısı yoktur...(SATILDI) Asus Strix gtx1070 8gb
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Etimesgut Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2500 lira çok ucuz olmuş hocam, 10.000 TL koyarsanız sadece Elit kesime özel bir cihaz olarak alacak olanlar çıkabilir.
  • Bugünlerde insanlar ilan başlığına istedikleri fiyatlarıda yazsalarda boşuna vakit kaybetmesek.
  • 25000 duz yazsaydın iz da iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sazan.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi gibisiniz uzanamadığınız ciğeri pisletiyorsunuz sizene be kardeşim düşünen olursa pazarlığımızı yaparız sizi ilgilendiren bir mevzu yokken mantıksız yorumlar yapmanın alemi yok dalganızı kendinizle geçin benim ihtiyacım yok...

• Asus lar made3ncilikte fazla ısınıyor 2 derece dahasıcak msi gaming x ler den
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi GTX970 Gaming 4G SATILDI
    6 yıl önce açıldı
    satıldı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madenciliği bilmem ama oyunlarda test ettim bu versiyon ciddi oranda düşük ısıda çalışıyor daha önce msi dan diğer markaların geçmiş versiyonlarını test ettim hepsinin altında bir ısı değeri var ben bu zamana kadar msi diyordum şimdilik bu versiyon benim için msi`ında ötesinde ısı konusunda

• 1700 civarı mı fiyat ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı alıp kullanmadan ısı değeri şöyle böyle demek yanlış bundan önce msi rx 470 kullanırken örneğin cs go da full ayarlarda full hd çözünürlükte 70 i dahi görürken böylesine yüksek değerlere sahip bir kartın oc modda 50 dereceyi geçmemesi mükemmelinde ötesinde birşey daha ne olsun bence bu model aşırı derecede serin kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim bu arada ben fanları otomatik kullanıyorum öyle 60 dereceyi görüp çalışmasına gerek yok bana göre mantıksız her parçenın ısıya göre belli bir ömrü var ne kadar yüksek ısılarda çalışırsa o kadar ömrü kısalabilir bunun için en mantıklısı otomatikte çalışmasıdır...

• iki karta da sahibim. Yazdığım gibi asus strix msi dan 2 derece daha sıcak çalışıyor. Gerekirse ikisinin de ısısını bayramdan sonra paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akirafes

iki karta da sahibim. Yazdığım gibi asus strix msi dan 2 derece daha sıcak çalışıyor. Gerekirse ikisinin de ısısını bayramdan sonra paylaşırım

ben asus hastasıydım , birgün denk geldi msı .. ön yargılı ve yancı davrandığımı anlamıştım. hal of fame hariç en iyi markam msı

• fiyat esnerse talibim
  • Bu arada ben donanımcıyım bu zamana kadar amd olarak asus 7850,7950, msi rx 470 nvidia tarafından msi gtx 760,Twin Frozr gtx 770 birde lightning gtx 770 modellerini test ettim genelde oyun oynarım özellikle cs go ortalama ultra full hd ayarlarda 70 derecelerin üzerini görmüştür bu bahsettiğim kartlar, fakat asusun bu modelinde çalışma frekansı yüksek olmasına rağmen oc modda her zaman oynadığım bu oyunda 50 derecelerde gezmesi bana göre güzel bir olay kartın serin bir şekilde çalışması herkesin istediği birşey şuan serinlik açısından benim önceliğim bu model bu derecelerin altını gören kart var ise ileride test etme imkanım olursa o zaman da onu tercih ederiz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.