Şimdi Ara

[SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutu içeriği tam,sorunsuz,faturalı. Kart 4 aylık forumdan BUCALI 'dan alınmıştır. Kasaya ZOTAC Gtx660 aldığım için boşa çıktı. Tek 2*3 pin istiyor. BF3 Full Hd High ayarlarda sorunsuz 35+ fps oynatıyor. Crysis 2 Directx11 ve çok yüksek ayar yamasıyla kasmadan oynatıyor.

Garantili, kutulu karta SATILDIĞI İÇİN FİYAT KALDIRILDI diyorum. Güzel bir kulaklık (gündelik kullanım için mikrofonsuz) + nakit ile takaslarım. İzmir içi elden alabilirsiniz.

Fatura tarihi : 04.09.2012

Resimler;
     [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5

Boyutlar;
     [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5 [SATILDI]ASUS HD7770 DirectCU V2 1GB-GDDR5
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 8 Ocak 2013; 16:34:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeşimle güven içersinde alışveriş yapabilirsiniz.. kartı sistem içinde satmıştım kendisine.. hayırlı işler kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

Kardeşimle güven içersinde alışveriş yapabilirsiniz.. kartı sistem içinde satmıştım kendisine.. hayırlı işler kardeşim..

Sağol abi bugün gelmedin ama değişime kırdın beni :). Şaka bir yana önlerine iade faturasını koyunca direk çıkartıp o günün parasından hediye çeki kestiler :D.

• gelemedim abicim kusura bakma :( hayırlısı olsun gule gule kullan....
  • kardeş para bekliyorum ki daha gelmedi adam gibi bi kart alamadım gitti sinir krizleri geçiriyorum :(
    umarım alabilirim para bulamaz isem sanalpazardan satış açma imkanın olur mu tabi kartı ben alana kadar satmadıysan
  • Para elime gecmeden kart teslimi dusunmedigim icin Izmir ici elden tercih ediyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zerogamer

Para elime gecmeden kart teslimi dusunmedigim icin Izmir ici elden tercih ediyorum hocam.

sanalpazardan para eline geçmeden durumu yok ki ben ödeme yapacam sen kartı yolayacan paranın eksik gelme gibi bir durumu yokki miktar ne ise site onu gönderecek size
    hepsi bu tabi ürün sizin istediğiniz gibi satmakta özgürsünüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ilk defa satis yapmiyorum, yuzlerce satisim mevcut. Ben sicak para elime gecmeden kargo cikmiyorum. Tesekkur ederim teklif icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qanzen

quote:

Para elime gecmeden kart teslimi dusunmedigim icin Izmir ici elden tercih ediyorum hocam.

sanalpazardan para eline geçmeden durumu yok ki ben ödeme yapacam sen kartı yolayacan paranın eksik gelme gibi bir durumu yokki miktar ne ise site onu gönderecek size

arkadaşı geri çevirmesen iyi olurdu heves wtmiş sanal pazarla almak istemiş sanmıyorum sorun olsun .. sonuçta güvenli alış veriş olacaktı...
  • Herkesi mutlu etme luksum yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepivedik06

quote:

Orijinalden alıntı: Qanzen

quote:

arkadaşı geri çevirmesen iyi olurdu heves wtmiş sanal pazarla almak istemiş sanmıyorum sorun olsun .. sonuçta güvenli alış veriş olacaktı...

recepivedik06 kardeşim doğru söylüyor en azından almışken işimi iyi görecek bir kart almak istedim sıfırına param yok bütçem zaten sıkıntılıydı 6670 alacaktım ama burada uygun fiyatları görünce daha işime geldi biraz daha bütçemi arttırdım taksitle alacaktım iyi olacaktı ;)
    arkadaşsında kararına saygı duyuyorum herkesi mutlu etme lüksü yok komisyonuda karşılardım sorun değildi ama kendisi bilir ayın birinde param geliyor başka bir kart alacam artık

recepivedik06 arkadaşıma birşey sorayım bu kart mı iyi yoksa nvidia serisinden mi tercih etmeliyim bu kart baya iyi geldi bana
    e8400 işlemci 4 gb dd3 1333 ram var psu da alacam zaten maksat oyun oynayabileyim orta seviyelerde falan

• Forumdan mj_pelit ile elden al-sat yaptık bugün dilersen onada sor beni. Benim sana son teklifim; bu fiyat üzerinden komisyon koymadan sanalpazar açayım sen ödeme onayını ver kartı kargolayayım. Bunun dışında anlaşamıyorsak, nvidia physics çok kullanan oyun olmasada yaygınlaşıyor kararın Nvidia olsun. Vatandan 2 tane 7870 aldım ikiside bozuk çıktı gittim geri verdim, gtx660 aldım işimi fazlasıyla görüyor. Hayırlı günler, iyi alışverişler.

• yok kardeş kalsın sana güvenmediğimden değil yanlış anlama bir defa o kazığı yedim 200 tl gitti kaldım öyle aval aval bir daha kalkışmam referansın full olsada benim senli,k değil durumum
    o şekilde alamam kart bana gelir görürüm sağlamdır derim onay gelir paranı alırsın evet deseydin şimdiyekadar ben kartı sende paranı almıştın bile
    elden alan varsa tercihin o yönde olsun saygılar
  • SSD ilede takas edebilirim.

• dostum takas kabulse bi türlü alayım o kartı senden
  • Al abi al götür

• Kullanıyor olduğum Sapphire 512 mb lık 128 bit lik ekran kartının üzerine ne kadar verirsem takasa girersiniz? Sizce de uygunsa talibim .. Hayırlı satışlar ..
  • Hocam isime yaramayacagi icin kartla takasa girmiyorum.

• hayırlı satıslar
  • Teşekkürler, satışım devam ediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.