Şimdi Ara

<<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar mevcut sistemimde kullanmakta olduğum Asus HD 7950 TOP marka model ekran kartım satılıktır. Hiç bir sıkıntısı yoktur ve mining işi ile uğraşmadığımdan zorlanmamıştır. Aldığımdan bu yana oyun oynamaya fırsatım dahi olmadığından ve nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Ürün 07.12.2013 tarihli faturaya sahiptir. Fatura fotokopisi ürün ile yollanacaktır. Önce havale sonra ürün şeklinde satış olacaktır. Pazarlık düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz. Fiyatım sondur. Ürünümün sonuna kadar arkasındayım. Referans için alışveriş yaptığım arkadaşlardan gerekli bilgileri alabilirsiniz. Alıcısına şimdiden hayırlısı olsun..

FİYAT = SATILDI!
     <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!! <<SATILDI>>ASUS HD 7950 TOP SATILIK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpiusxxx -- 3 Mart 2016; 22:32:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.