Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS GTX TITAN X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR. KUTUSU KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR. FATURASI MEVCUTTUR ÜRÜN 6 AYLIKTIR.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx-titan-x-gddr5-12gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kart.html#genel-bakis

FİYATI : 1800 TL

RESİMLER KASAMI TOPLADIKTAN SONRA VE BELİRLİ ARALIKLALARLA YAPTIĞIM TEMİZLİKLERDE ÇEKTİĞİM RESİMLERDİR.

[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    [SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X[SATILDI] ASUS GTX TITAN X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOTURK -- 22 Şubat 2017; 14:29:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1080 bu karttan daha ucuz ve daha performanslı ve sıfır

1070 bu kartla minumum aynı performansta yarı fiyatına..

bu durumda sizin kartınızı bu fiyattan kim neden alsın?

tamam mal sizin fiyat sizinde herşeyinde bir ölçüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

1080 bu karttan daha ucuz ve daha performanslı ve sıfır

1070 bu kartla minumum aynı performansta yarı fiyatına..

bu durumda sizin kartınızı bu fiyattan kim neden alsın?

tamam mal sizin fiyat sizinde herşeyinde bir ölçüsü var.

Bilmeyen adam alacak işte. Amaç o zaten.
  • Bakın bu dramdır.
  • evet iyi güzel doğru demişsiniz. Ozaman bende şöyle bir şey söylicem

4500-4800 liraya titanx alıpta 2. eline 1000 lira fiyat çekebilen babayiğit bulursanız haber verin alim sli yapim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOTURK -- 2 Haziran 2016; 11:35:25 >

• SaYKoTurk S kullanıcısına yanıt
    Dostum senin amacın belli. Bunu satıp 1080 alacaksın. Hiç boşuna demogoji yapma 1000 liraya titanx de bulsan alıp sli falan yapacağın yok. Şu an ikince el bölümünde ekran kartı satanların çoğu aynı şeyin peşinde. Kartları ikinci elde çöpe çıktı saf bulup iteleyecekler. Allahın bildiğini kuldan saklamanın lüzumu yok. Sen bu kartı 1080 duyrulmadan bu fiyata satsaydın eyvallah derdim. Lakin şu an bu karttan daha ucuz ve daha iyi bir kart çıkmış ve sen revizyona bile gitmiyorsun fiyatında ben burda art niyet ararım. Tabi ki mal senin fiyat senin ama burda teknolojiden haberi olmayıp, sadece parası olan ve bir heyecanla bu fiyatı vermeye razı olan adamı da kandırmana izin veremem.
  • tabiki amacım bunu satabilirsem satıp 1080 almak zaten yaptığım yorumda "evet iyi güzel doğru demişsiniz." derken bunu kastetmiştim ama okuduğunu anlamamışsın. Sadece işine gelen " 4500-4800 liraya titanx alıpta 2. eline 1000 lira fiyat çekebilen babayiğit olursa haber verin alim sli yapim. " kısmını yarım yamalak anlayıp demogojiyle özdeşleştirmişsin oda garip. Söylediğimin arkasındayım. bunu satamazsam titanx alıp sli yapmaktan başka şansım kalmıyor. Elimdekini duvara asıp yerine 1080 alıcak halim yok öyle değilmi ? Dediğin gibi mal benim fiyat benim kafasına yatan alır yatmayan almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOTURK -- 2 Haziran 2016; 13:44:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat 1800 tl olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOTURK -- 21 Şubat 2017; 20:20:30 >

• KART SATILMIŞTIR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.