Şimdi Ara

SATILDI Apollo # _Caudion_ Lv 120 Wiz/Cleric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri : _Caudion_ Apollo

* build Bilgisi : Full int Wizard/cleric full farm 120 Lv

* fiyat: Bırakıyorum uygun fiyata vereceğim, teklif veriniz.
    * Ödeme Şekli : İstanbul içi elden, havale yada Paypal.

* Email koruma : Mail koruma değiştirilebiliyor artık.

* İletişim:GSM Ciddi olanlara verilecektir, adigenuri@yahoo.com mail adresim

Genel görünüm:

İtemler C ekranı Vs.

Ayrıca charda 2 tane dress bulunmaktadır, Halloween ve Wedding.
    Honor buff 3e düşmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 26 Şubat 2012; 21:00:12 >

• Valla ya ne yapmıslar oyle -.-" Her Bebenin elinde +12.. Kim Kime Ustunluk saglayacak ki simdi ? en iyisini yapmıssın.

Kadir Has Üniversitesi DH Topluluğu

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi -Yönetim Bilişim Sistemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Bu]RocK

Valla ya ne yapmıslar oyle -.-" Her Bebenin elinde +12.. Kim Kime Ustunluk saglayacak ki simdi ? en iyisini yapmıssın.

Aynen öyle Burak nerde o eski günler kimin elinde legend +5 vardıki doğru düzgün bizde dedik bukadar kolay değildir legendi rare +12yle takasladık bi baktımki ard arda patlatıyor millet 12leri, ha bende yine legend +12 var ahmed verdi almadım fazladan staff var ama gerek yok artık.

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

Orijinalden alıntı: [Bu]RocK

Valla ya ne yapmıslar oyle -.-" Her Bebenin elinde +12.. Kim Kime Ustunluk saglayacak ki simdi ? en iyisini yapmıssın.

Aynen öyle Burak nerde o eski günler kimin elinde legend +5 vardıki doğru düzgün bizde dedik bukadar kolay değildir legendi rare +12yle takasladık bi baktımki ard arda patlatıyor millet 12leri, ha bende yine legend +12 var ahmed verdi almadım fazladan staff var ama gerek yok artık.

Alıntıları Göster
    Up konu güncel..

• quote:

Up konu güncel..

Alıntıları Göster
    Hayırlı satışlar güzel çar ve bırakmakla cidden iyi yapmışsın. Bu son update ile oyunun sonunu hazırladılar...

Orijinalden alıntı: Scarpanther

Hayırlı satışlar güzel çar ve bırakmakla cidden iyi yapmışsın. Bu son update ile oyunun sonunu hazırladılar...

Alıntıları Göster
    Aynen öyle oyun bitti artık, biz emek verip bişiler yapalım sonra millet gelsin emek vermeden bizle eşit seviyeye gelsin, bunun neresi adalet. Bu kadar kolay basılacağını tahmin etmediğim için legend +5imi rare +12ile takaslamıştım ama yanılmışım.

Aynen öyle oyun bitti artık, biz emek verip bişiler yapalım sonra millet gelsin emek vermeden bizle eşit seviyeye gelsin, bunun neresi adalet. Bu kadar kolay basılacağını tahmin etmediğim için legend +5imi rare +12ile takaslamıştım ama yanılmışım.

Alıntıları Göster
    Konu günceldir.. Up

Konu günceldir.. Up

Alıntıları Göster
    Düşündüğünüz fiyat nedir?

Orijinalden alıntı: ambiti0n

Düşündüğünüz fiyat nedir?

Alıntıları Göster
    Fiyat ile ilgili özel mesaj atıldı.

Fiyat ile ilgili özel mesaj atıldı.

Alıntıları Göster
    Özel mesajlara cevap atamıyorum, kusura bakmayın. Takas düşünüyor musunuz veya en düşük fiyatı bana mesaj atarsanız sevinirim. Pazarlıksız fiyatınızı yani en son olur fiyatı söyleyin ne ben düşürmek için yorulayım nede siz :)

Özel mesajlara cevap atamıyorum, kusura bakmayın. Takas düşünüyor musunuz veya en düşük fiyatı bana mesaj atarsanız sevinirim. Pazarlıksız fiyatınızı yani en son olur fiyatı söyleyin ne ben düşürmek için yorulayım nede siz :)

Türkiyeden alıcı çıkarsa malum yaşam şartlarından dolayı 1000 lira düşünüyorum ama yurtdışındaki arkadaşlarımdan alıcı çıkarsa 900 $ a sattığımı biliyorlar.

quote:

Türkiyeden alıcı çıkarsa malum yaşam şartlarından dolayı 1000 lira düşünüyorum ama yurtdışındaki arkadaşlarımdan alıcı çıkarsa 900 $ a sattığımı biliyorlar.

Alıntıları Göster
    Ayrıca takas düşünmüyorum oyunu bırakıyorum, Konu günceldir UP..

• quote:

Ayrıca takas düşünmüyorum oyunu bırakıyorum, Konu günceldir UP..

Alıntıları Göster
    İst neresinde oturuyosun sen bide +12 staflı satıyosun dımı charı rev6 +5 gosterıyo cunku bide nova elindekı rev6 da

Orijinalden alıntı: Blackheayn

İst neresinde oturuyosun sen bide +12 staflı satıyosun dımı charı rev6 +5 gosterıyo cunku bide nova elindekı rev6 da

Alıntıları Göster
    Aynen bu resimde gösterdiğim şekilde işte rev6daki nova rod +5, elimde rare +12 staff var birde magic kafalığın strside 8 oldu yani str eksigim yanlızca 2 şuanda. istanbulun heryeri müsait benim için.

Aynen bu resimde gösterdiğim şekilde işte rev6daki nova rod +5, elimde rare +12 staff var birde magic kafalığın strside 8 oldu yani str eksigim yanlızca 2 şuanda. istanbulun heryeri müsait benim için.

Alıntıları Göster
    Konu günceldir. Up..

Konu günceldir. Up..

Alıntıları Göster
    Kardeşim bence:D biz oyunu bırakmayalım devam edelim.

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Aynen vazgeçtim zaten şuanda rare rod +7 rare shield +12 staff legend +12 :D setede ayar cekiyoruz bakalım

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Aynen vazgeçtim zaten şuanda rare rod +7 rare shield +12 staff legend +12 :D setede ayar cekiyoruz bakalım

Alıntıları Göster
    %30 luck eventi ne kadar devam edicek biliyormusunuz ? oyunun sankı cılkı çıktı böyle..

Golf VII Kullanıcısı - 1907UNIFEB

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcosx24

%30 luck eventi ne kadar devam edicek biliyormusunuz ? oyunun sankı cılkı çıktı böyle..

Alıntıları Göster
    Evet cılkı çıktı ama napalım madem böyle birşey var bizde faydalanalım dedik, bu eventin daha 3 haftası var.

Evet cılkı çıktı ama napalım madem böyle birşey var bizde faydalanalım dedik, bu eventin daha 3 haftası var.

Alıntıları Göster
    Oyunu bırakalı 2 ayı geçti. İlk ss lere baktığımda yeniden başlıyorum dedim. Fakat eventi duyunca tekrar vazgeçtim %30 lucky eventi zatn bekleniyordu ben bırakmadan önce + basımları zordu cünkü.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.