Şimdi Ara

SATILDI AMD fx4100 ve MSI 970A-G45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünü işlemci stok fanı ile birlikte, işlemci anakart üzerinde takılı olmak suretiyle satıyorum.(fan takılı değil sadece işlemci anakart üzerinde takılı). Garanti belgesi ve kutusu yoktur ama ürün sapasağlamdır. Forumdaki ilk satışım olmasına rağmen gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Faturaları hala duruyor,isterseniz onları da gönderebilirim.

Fanı daha 1 kez bile kullanmadım sıfır fandır.

İlgilenenler pm atabilir.

Fiyat: 257 TL

berkakyol'a 257 tl karşılığında satılmıştır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 3 Temmuz 2015; 16:02:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t çok fazla ve takip ediyorum dun 230du bugun öglen 240tl idi şimdi ise 270tl borsa bile böyle yukselmiyor

Orijinalden alıntı: videogame

t çok fazla ve takip ediyorum dun 230du bugun öglen 240tl idi şimdi ise 270tl borsa bile böyle yukselmiyor

O rakamlar çok ucuzdu çünkü, acil paraya ihtiyacım olduğu için o fiyata koydum. Niyetiniz varsa özel mesaj ile görüşebilirsiniz benle burdan değil.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

PLAYSTATİON 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.