Şimdi Ara

Satılık Msi Z68a-GD55 G3 Ve İntel i7 3770k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Gümüşhane İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Msi Z68a-GD55 G3 Ve İntel i7 3770k

Merhabalar elimde bu anakarttan mevcut sistem değişikliğinden dolayı boşa çıktı üzerinde i7 3770k mevcut ikisini bir almak isteyen olursa piyasası nedir bilmiyorum ama daha uygun bir fiyata verebilirim fiyat bilmediğimden ilana bir fiyat girmiyorum ürünler sorunsuzdur. ramleride mevcut üç ürünü birden alacak olursa pazarlık payıda ona göre daha uygun yapabilirim. tamamen sorunsuz ürünler sistem değiştiğimden boşa çıktı. güncel birçok oyunu yüksek ayarlarda oynayabildiğim bir sistem gtx 1060 ile her oyunu orta ve yüksek ayarlarda gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum alacak insanı pişman edeceğini sanmam. tekliflerinizi özel mesaj üzerinden iletebilirsiniz iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gümüşhane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Anakart+işlemci+ram şeklinde almak istiyorum fiyat nedir?

Not:Kurallar gereği ilanlarınıza fiyat girmeniz zorunludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 8 Kasım 2022; 16:6:15 >
  • Heliosis kullanıcısına yanıt

doğrudur hocam piyasadan uzak kalınca böyle yazmak zorunda kaldım. ürünler satıldı @KEREM04283 hayırlı olmasını dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.