Şimdi Ara

[Satıldı] AKASA NERO LGA 775 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 22 Aralık 2016; 16:17:29 >

• O fan Xigmatek kasalarda stok halde gelenlerden mi pakette ayrı satılanlardan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock
    O fan Xigmatek kasalarda stok halde gelenlerden mi pakette ayrı satılanlardan mı acaba?

Valla ikisi de olabilir. Çünkü daha önce xigmatek kasa kullanmıştım ve sık sık fan temizliği yaptığımdan karışmış olabilir. Bakılcak bir yeri varsa söyle yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: cybershock
    O fan Xigmatek kasalarda stok halde gelenlerden mi pakette ayrı satılanlardan mı acaba?

Valla ikisi de olabilir. Çünkü daha önce xigmatek kasa kullanmıştım ve sık sık fan temizliği yaptığımdan karışmış olabilir. Bakılcak bir yeri varsa söyle yardımcı olayım.

Vidalama deliklerinden ben stok fan diye gördüm ama önemli olan yaprak rengi benim için, belki fotoğraftan kaynaklı ama koyu görünüyor, halbuki stok fanlarla pakette satılanların yaprakları arasında bariz bir koyuluk farkı var ve stoklar çakma gibi kalıyor resmen.

• harika bir ürün süper de fiyat...uzun süre ürünü kullandım herkese tavsiye ederim...ultra sessiz...
    hayırlı satışlar...
  • sedar63'e SATILMIŞTIR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.