Şimdi Ara

SATILDI--> 650 WATT SEASONIC POWER SUPPLY- SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seasonic SS-650HT 650 WATT GÜÇ KAYNAĞI-- yandolcu a satılmıştır.

Dünya'da en fazla tercih edilen markalardan biri olan Seasonic, tamamı 80Plus sertifikalı, yüksek verimli ve dayanıklı güç kaynağı.

Seasonic 80Plus sertifikalı güç kaynakları %85'i aşan verimlilik değerleriyle son derece tasarrufludur.

Her biri 18A akım verebilen 4 adet 12V kanalı vardır.

Termal kontrollü ve bilyalı mile sahip 12cm fan yük durumuna göre dönüş hızını değiştirerek son derece sessiz çalışır.

Tam 23 adet bağlantısı bulunan Seasonic SS-650HT 80Plus serisi güç kaynağı Japon kapasitörler ve sağladığı 650W gerçek güç ile oyun veya yüksek performans bilgisayarınız için doğru seçim olacak.

Seasonic SS-650HT 650W toplam gücün neredeyse tamamını dört 12V kanalından verebilir! Seasonic SS-650HT 650W ile ATI Radeon HD 6970 veya Nvidia GeForce GTX 580 gibi dünyanın en hızlı ekran kartlarını,
    Intel Core i7 2600K veya AMD FX 8150 gibi dünyanın en hızlı işlemcileriyle beraber rahatlıkla kullanabilirsiniz.

•1x 20+4 pin anakart güç çıkışı
    •1x 4+4-pin CPU 12V çıkışı
    •2x PCI-Express Ekran Kartı için 6+2 pin güç çıkışı
    •8x Ez-Extract 4-pin çıkış (IDE HDD/DVD)
    •2x 4 pin Floppy çıkışı
    •8x SATA çıkışı
    DETAYLI BİLGİ VE RESİM İÇİN:http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-ss-650ht-650w-guc-kaynagi.html

FİYAT: 150 TL.
    ÜRÜN SIFIR OLUP, HİÇ KULLANILMAMIŞTIR.
    FATURALIDIR. ORİGİNAL FATURASI ALICIYA GÖNDERİLECEKTİR.
    TAKAS YOKTUR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 22 Eylül 2011; 23:57:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar diliyorum.
  • 140 lira civarında daha hızlı satılacağını düşünüyorum . kolay gelsin
  • 12V Kombine Gücü Nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adada27

12V Kombine Gücü Nedir?

• güzel cihaz güzel fiyat yeni nesil
  • Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok guzel bir psu. bendede 750 olan kablolu modeli var 2.5 aydır kullanıyorum. sessiz sakin ve güçlü,
    bunu gecen forumdan bır arkadas gosterdı bana lıngını verdı keske bunu alsaymısım dedım ıcımden. hemde bu silver sertifikalı daha ne olsun baya guzel. i,stediginiz rakkamda uygun. Hayırlı satıslar dılerım.
    birder kafama takılan bır soru var bu psu lar hakkında, dıyelım sıstemımız tam guc 600 watt cekıyor. ve sureklı oyle kullanıyoruz dıyelım. gelen elektrık faturasi. 750 waat psu kullanıp 6500 wat cekse gene; Ayni fattura tutarımı tutuyor ? yoksa 750 wattlık model kullandıgımız için daha cok tutarmı faturamıza yansıyor.
    bu arada ben Cool'n'Quiet sevmiyorum. kullanmıyorum.
    Tekrar hayırlı satıslar dılerım.
  • @salvatore
    ben cevap vereyim..
    çekilen elektrik güç değeri değil verimlilikle ilgilidr..güç kaynağı mesela 700 için şebekeden 820 çeker bir diğeri 850 çeker tamamen verimlilikle ilgili bir konudur.buna göre tüketim değerleri değişir
  • PM
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.