Şimdi Ara

SATILDI 2 ADET SAMSUNG 2 TB 3.5' HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar, diskin biri ikinciel Mart 2014 Tarihine kadar garantilidir, her hangi bir sorunu kusuru yoktur,

Diğeri; garantiden değişim gelen diskimdir, bu disk sıfırdır, poşetini açtım ama herhangi bir dosya kopyalama vss işlemi yapmadım, bu diskde Mayıs 2013'e kadar garanti kapsamındadır.

Diskler biri Destek Bilişim, diğeri Asbis garanti kapsamındadır...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 12 Eylül 2012; 18:56:02 >

*Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.
  • Mesajım bulunsun takip....
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİM : oguzgursel ( Ocz StealthXstream 600W Psu ) , day_walker83 ( Lg Gsa-H55N Dvd Writer ) , eLmrCh ( 2x2 GB Ocz Reaper 800 Mhz Ram ) , cgtyzl ( Driving Force Gt ) , yigit1.0 ( Logitech Wave Klavye ) , Met_10 ( Western Digital Elements 1.5 TB Harici Hard Disk ) , spleenish ( E-Sata Cable/Sata Bracket Kit ) , psychomantis ( 1 TB Harici Hard Disk ) , burak21242 ( 2 Adet Logitech M185 Nano Wireless Optical Mouse ) , apollo963 ( Western Digital Elements 1.5 TB Harici Hard Disk ) , Ceyhun YAVUZ ( 2.5 Samsung 500 GB Hard Disk ) , cagataykanak ( Western Digital Elements 1 TB Harici Hard Disk ) , Ceyhun YAVUZ ( 2.5 Hitachi 750 GB Hard Disk ) , Ali_80 ( Samsung 2 TB Hard Disk ) , CoBaLTx34 ( Zalman Z11 Plus Kasa ) , smalsrol ( Seagate 3,5 2 TB Expansion Harici Hard Disk ) , ozkan3406 ( Seagate 3,5 2 TB Expansion Harici Hard Disk ) , bbbccc ( Seagate FreeAgent GoFlex Desk 1 TB Harici Hard Disk ) cityzen ( Samsung 1 TB Hard Disk ) , Uncorcerned ( Seagate 3 TB Back Up Plus Harici Hard Disk) , pisimiyav ( Samsung 1.5 TB Hard Disk ) , wakeoner (Western Digital My Password Essential 500 Gb Harici Disk)
  • takip
    AMD 8-Core FX 8350 4 GHz Processor || Cooler Master Hyper TX3 EVO || ASUS 970 PRO GAMING/AURA || XFX HD 6850 OC ||CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 2133MHz CL9 Mavi Soğutuculu Ram || Dell 24'' Ultrasharp 2412M || Creative SBS A300 || Creative Audigy Value 7+1||Microsoft Curve Keyboard 2000||FSP Bluestorm II 500 watt Psu || DARK N10 MID TOWER || SAMSUNG SSD 850 EVO 250GB || Seagate Barracuda 1 TB sata2 || ASUS DVD-RW
  • Takip
    *Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

garanti nereden diskin özellikleri nedir?

Seagate'in stesinden sorgulama yapiyorum. Diskler 5400 rpm hizinda 32mb önbelliklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    rahat yaşama yollarını aramayı
    alışkanlık haline getirmiş uluslar,
    önce haysiyetlerini,sonra özgürlüklerini
    ve sonra da bağımsızlıklarını
    kaybetmeye mahkumdurlar.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

Diskler Seagate mi Samsung mu hocam.Samsung ise tam model nosunu alabilir miyim.

Disklerin markası ve modeli SAMSUNG HD204UI.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 7 Eylül 2012; 21:04:58 >

Orijinalden alıntı: ertunc23

pm attım.Anlaşırsak diskler bende.

Cevapladım...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.