Şimdi Ara

[SATILDI 1gb 6950 390 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.
    Elimde bulunan ''PowerColor HD 6950 1gb Dual Fan'' Model ekran kartımı referans tasarım HD 6950 veya HD 6970 Model referans tasarım kartlarla bir miktar +nakit vererek takaslamak istiyorum.Düşünen arkaşlar PM atarsa sevinirim.
    Bendeki kart garantikli kutulu sorunsuz kullanmakta olduğum karttır.
    İstediğim kartında Garantili, temiz, Kutu ve içeriği tam, tercihen faturalı olmasını istiyorum.
    Düşünen arkadaşlar kartlarının durumunu ve istedikleri miktarı yazarak PM atarlarsa anlaşmamız daha kolay olur diye düşünüyorum.
    Öncelikli tercihim istanbul içi elden alışveriştir.
    HD 6950 için 6970'e modlanmamış kart arıyorum.Lütfen bunu dikkate alınız.
    Benim kartım içim için düşündüğüm fiyat XXX TL'dir.Ciddi arkadaşlarla + nakitte anlaşırız :)
    Kart ayrıca satılıktır. Kart ''bugra34'' Nickli arkadaşımıza satıldı :) Hayırlı olsun .

İlan gereksiz yorumlara kapalıdır.Lütfen PM ile ulaşınız.
    NOT:İLAN İÇERİĞİ 22.05.2012 TARİHİNDE DEĞİŞTİRİLDİ.

[SATILDI 1gb 6950 390 TL

[SATILDI 1gb 6950 390 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 29 Mayıs 2012; 20:00:03 >

• selam
    pm gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arst2004 -- 25 Nisan 2012; 17:03:59 >
  • Pm gönderildi
  • MERHABA YUSUF ARKADASIM,
    BENDE HD 5770 VAR. SIFIR VATANDAN ALIP KENDIM KULLANDIGIM KART. BU KART + 500GB SIFIR SEAGATE HD + 500 GB SAMSUNG LAPTOP HD OLARAK DSUNURMUSUN?
    YOKSA USTUNE PARA MI ALMAK ISTIYORSUN? ASAGIDA ILANIMIN VE CIHAZLARIN DETAYLARI VAR.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=60027560

http://forum.donanimhaber.com/m_60027560/tm.htm
  • PM'ler cevaplandı.
    Arkadaşlar tekliflerinizi lütfen PM ile yapınız
    İyi Forumlar.
  • bu arada ilandaki başka ilde takaslanacaksa önce kartı kendimiz göndermemiz gerekiyormus ibaresini yeni gördüm o yüzden benm pmyi umursama ha dersenki ikimizde aynı anda gönderelim o olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColoRed_007 -- 29 Nisan 2012; 0:40:57 >
  • Yusuf bana tamam diyecek ins:) cazip teklif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • hocam fiyatta revize şart bence bu fiyata satılmaz sizin için söylüyorum. ;)
  • güzel kart güzel fiyat hayırlı satışlar
  • Dostum 2gb hd6950 ile performans farkları yoktur.sadece o çift bios bence takaslamanız pek doğru olmaz hatta üstüne para vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertcanxXx

Dostum 2gb hd6950 ile performans farkları yoktur.sadece o çift bios bence takaslamanız pek doğru olmaz hatta üstüne para vermek

Biliyorum kardeşimde.ben sıvı soğutmayla kullanmak istediğim için ayrıca malum bazı oyunlardaki bellek yetersizliğinden değiştirmeye karar verdim.
    Ayrıca kullandığım kartta çift bios'lu :)
  • Bende Sapphire var ben bios göremedim biyerinde benimkindede varmı ? yoksa ben mi göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTCCC -- 22 Mayıs 2012; 17:25:29 >
  • hayırlı satışlar kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mücahit2

hayırlı satışlar kolay gelsin

Teşekkürler
  • Çok iyi fiyat. İyi satıcı. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Çok iyi fiyat. İyi satıcı. Hayırlı satışlar.

Teşekkürler abi

Kart 'bugra34' Nickli arkadaşımıza satıldı :) Hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 29 Mayıs 2012; 16:46:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.