Şimdi Ara

^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz ilk alındığı günden itibaren jelatiniyle kullanılmıştır,ekranda çizik yoktur.Resimlerde de görebilirsiniz kasası için 10 üzerinden 9,5 diyebiliriz(her zaman yanılma payı olsun).Telefon kopya(çakma ürün),imei sonradan eklenmiş,LTE,amerikan sürüm vs değildir orjinal note 2 ürünü ve pasaport kaydı yapılmamıştır(kayıtsızdır)

Telefonumun modeli n7100'dür ve son sürüm olan 4.1.2 (Jellybean yüklüdür).Aşağıdaki linkte en popüler 100 ücretli uygulama sıralanmıştır,hepsi telefonunuza istediğiniz zaman yüklemeniz üzere hazır şekilde gelecektir(play store'da 150 dolardan daha fazla ücreti var);

https://play.google.com/store/apps/collection/topselling_paid?start=0&num=24

Ürünün 16GB dahili hafızası bulunmakta ve 64 GB dahil microsd card desteklemektedir.

Ürünün genel özellikleri,iphone 5,htc one x gibi cihazlarla kıyaslamaları için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz;

http://cdn.imore.com/sites/imore.com/files/field/image/2012/10/nexus_4_vs_the_world.jpg

Telpa satış fiyatı 1900 TL'dir

http://www.telpa.com/Samsung/Cep-Telefonu/N7100

nakit satış fiyatım 850 TL'dir

Sanalpazar taksitli satış fiyatım ise 940 TL'dir

Taksitli satın almak için tıklayınız :http://www.sanalpazar.com/1150den-870-Tlye-Indi-Galaxy-Note-2-Titanium-Gri__isp8847448

Telpa yerine benden aldığınızdaki toplamda kârınız 1900 TL - 870 TL = 1030 TL + 280 TL de uygulamalar = 1310 TL 'dir

Daha önceki satışlarımdan elde ettiğim referanslarım

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=79744

^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ ^SATILDI^1250'den 850 TL'ye İNDİ Galaxy Note 2 Titanium Gri^ ÇİZİKSİZ SIFIR GİBİ

Ürünün orjinal videosu(kendi çekimim 720p izleyiniz)

http://www.youtube.com/watch?v=Y8zZUE5rKRw

Galaxy note 2 inceleme videosu

http://www.youtube.com/watch?v=NGErG5E-blY

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 1 Temmuz 2013; 10:34:16 >

• güzel ürün, piyasaya göre iyi fiyat. gm discovery almasaydım note2 alcaktım 800-850 liraya note2 aramaktan kurtuldum daha kibar 510 liraya 2 yıl telpa garantili telefon aldım.

düşünen için forumda bulunacak nadir fiyatı vermişsin. iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

güzel ürün, piyasaya göre iyi fiyat. gm discovery almasaydım note2 alcaktım 800-850 liraya note2 aramaktan kurtuldum daha kibar 510 liraya 2 yıl telpa garantili telefon aldım.

Hocam benim bildiğim en ucuz burda vardı nerden buldunuz o fiyata hem de telpa

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/G-MOBILE/D-SCOVERY-p-99600-c-12.htm

Benim de hoşuma gitti o telefon yazılan özellikleri çok iyi.Kullanımı da rahatsa değmeyin keyfine.Güzel yorumlarınız için de teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

güzel ürün, piyasaya göre iyi fiyat. gm discovery almasaydım note2 alcaktım 800-850 liraya note2 aramaktan kurtuldum daha kibar 510 liraya 2 yıl telpa garantili telefon aldım.

Hocam benim bildiğim en ucuz burda vardı nerden buldunuz o fiyata hem de telpa

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/G-MOBILE/D-SCOVERY-p-99600-c-12.htm

Benim de hoşuma gitti o telefon yazılan özellikleri çok iyi.Kullanımı da rahatsa değmeyin keyfine.Güzel yorumlarınız için de teşekkür ederim

Ben de ordan aldım zaten

Kargo dahil 702 TL ye geldi. Paraf kartım vardı babalar günü indirimi 75 TL indirim yaptı. Avantajixten giriş yaptığım için de 16,75 TL de iade geldi :) çek vs hiç uğraşmadan cebimden nakit 510 çıktı yani.

hızlıal bkm ve mobil indirimi birleştirmeyi kapattı, hb de çek vs milleti uğraştırıyor. onun için o işlere hiç bulaşmadım.

Paraf bizden taraf

• iphone 4 siyah kayıtlı 16 gb temiz cihaz ile takas düşünürmüsün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbm

iphone 4 siyah kayıtlı 16 gb temiz cihaz ile takas düşünürmüsün ?

Çok teşekkür ederim güzel teklifiniz için ancak nakit para gerektiği için kabul edemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbm

iphone 4 siyah kayıtlı 16 gb temiz cihaz ile takas düşünürmüsün ?

Çok teşekkür ederim güzel teklifiniz için ancak nakit para gerektiği için kabul edemiyorum

teşekkürler iyi alışverişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım elden alayım diye telefona 800 tl verdim cep no bıraktım dönmediniz gerçekten satıyormusunuz siz telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

pm attım elden alayım diye telefona 800 tl verdim cep no bıraktım dönmediniz gerçekten satıyormusunuz siz telefonu ?

hocam gözden kaçmış kusuruma bakmayın fiyat 850 nakit sondur
  • abi yurt dışı ve kayıtsız telefonu telpa nın garantili telefonuyla nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

abi yurt dışı ve kayıtsız telefonu telpa nın garantili telefonuyla nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum ?

Anlamıyorsun yorma hocam o zaman
  • 1900 tl mi ? En pahalı fiyatı bulmak için çok uğraşmış olmalısın her yerde 1500 tlnin altında bu ürün. Örneğin mediamarkt de 1449 tl disbiritör garantili. Herneyse 850 tl cihaz 130 tl pasaport kaydı etti sana 980 tl. E zaten bunun parelel ithalatı 1200 tl iyi kötü 2 yıl garantiside var hiç yoktan sıfır telefon. Kıssadan hisse isteyen , istediği ürünü istediği fiyattan satsın umrumda değil ama insanları bu kadar aptal yerine koyman zoruma gitti 1900 tl nedir ya herkes salakta bi sen mi akıllısın kimse öğrenemez mi sandım cihazın asıl fiyatının 1450 tl olduğunu. Üstelik beni ilgilendirmezde söylemeden geçemicem 280 tllik uygulamalarını hediye yerine sanki satıyomuşsun gibi göstermen saçmalık zaten androidde iosda işin ilmini bilen 1500 tllik uygulamayı bile ücretsiz yükler , bunuda note 2 alıcak herkes azçok bilir milleti bu kadarda aptal yerine koyma ayıp ayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

1900 tl mi ? En pahalı fiyatı bulmak için çok uğraşmış olmalısın her yerde 1500 tlnin altında bu ürün. Örneğin mediamarkt de 1449 tl disbiritör garantili. Herneyse 850 tl cihaz 130 tl pasaport kaydı etti sana 980 tl. E zaten bunun parelel ithalatı 1200 tl iyi kötü 2 yıl garantiside var hiç yoktan sıfır telefon. Kıssadan hisse isteyen , istediği ürünü istediği fiyattan satsın umrumda değil ama insanları bu kadar aptal yerine koyman zoruma gitti 1900 tl nedir ya herkes salakta bi sen mi akıllısın kimse öğrenemez mi sandım cihazın asıl fiyatının 1450 tl olduğunu. Üstelik beni ilgilendirmezde söylemeden geçemicem 280 tllik uygulamalarını hediye yerine sanki satıyomuşsun gibi göstermen saçmalık zaten androidde iosda işin ilmini bilen 1500 tllik uygulamayı bile ücretsiz yükler , bunuda note 2 alıcak herkes azçok bilir milleti bu kadarda aptal yerine koyma ayıp ayıp.

Aldırma kardeşim, bu forum bu kişiyi iyice öğrendi zaten.
    Kendisi hem KAZIKCI, hem BALTACIDIR.

• 800 tl nakıt teklıf eden vısor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

1900 tl mi ? En pahalı fiyatı bulmak için çok uğraşmış olmalısın her yerde 1500 tlnin altında bu ürün. Örneğin mediamarkt de 1449 tl disbiritör garantili. Herneyse 850 tl cihaz 130 tl pasaport kaydı etti sana 980 tl. E zaten bunun parelel ithalatı 1200 tl iyi kötü 2 yıl garantiside var hiç yoktan sıfır telefon. Kıssadan hisse isteyen , istediği ürünü istediği fiyattan satsın umrumda değil ama insanları bu kadar aptal yerine koyman zoruma gitti 1900 tl nedir ya herkes salakta bi sen mi akıllısın kimse öğrenemez mi sandım cihazın asıl fiyatının 1450 tl olduğunu. Üstelik beni ilgilendirmezde söylemeden geçemicem 280 tllik uygulamalarını hediye yerine sanki satıyomuşsun gibi göstermen saçmalık zaten androidde iosda işin ilmini bilen 1500 tllik uygulamayı bile ücretsiz yükler , bunuda note 2 alıcak herkes azçok bilir milleti bu kadarda aptal yerine koyma ayıp ayıp.

Hocam kuyruk acısı devam ediyor bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: visor

800 tl nakıt teklıf eden vısor

Üstadım güzel fiyat 50 TL daha artırabilirseniz ürün sizindir.Çok fazla bir şey de diyemiyorum Kıbrıs'tasınız kargosu vs tutacak şimdi benim gönlüm ürünü size vermekte ama 850'nin altına da ben çok zarar edeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Hocam kuyruk acısı devam ediyor bakıyorum

Haha ha. Ben cihazı senin onca Baltalama cabana rağmen istediğim fiyata sattım, ama görüyorumki senin KAZIKCI oluşun kimsenin gözünden kaçmamış. Satacağım pardon birerilerini kazılayacağım diye tirmaliyorsun
    Tepin tepin belki bi saf çıkar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visor

800 tl nakıt teklıf eden vısor

Üstadım güzel fiyat 50 TL daha artırabilirseniz ürün sizindir.Çok fazla bir şey de diyemiyorum Kıbrıs'tasınız kargosu vs tutacak şimdi benim gönlüm ürünü size vermekte ama 850'nin altına da ben çok zarar edeceğim

Yapış yapış sonra uğraşıyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.