Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakuninX -- 7 Nisan 2016; 8:32:44 >

• fiyat nedir acaba?
  • 200 lira mı? Star hadi neyse ederi var. 60-70 tl o eder. Diğerleri zaten işe yaramaz. Takoz cihazlar için 200 lira çok istiyorsun bilgin olsun.
  • dostum ne kadar takoz olduklarını zaten belirttim. eski telefonları kullanan veya ne bileyim toplayan birileri vardır. alıp da iphone yerine kullanmayacak herhalde. 200'ü net bir rakam olarak vermedim ayrıca makul bir fiyata satarım tabiki
  • alimaruf A kullanıcısına yanıt
    git konu aç kardeşim baltalama burayı.
  • hocam se olanın modeli t300, kıyak telefondur.
  • Bit pazarlarında takoz telefonların 3-4 tanesini 20-30 liraya satıyorlar. Yedek parça niyetinede telefoncular bol bol alıyor.

Bu mesajımdan sonra arkadaştan özel mesajla beddua bile aldım... Eminönünde bir çok bit pazarı var. Başka yerlerdede vardır umarım. Bir dünya eski telefon var. Sizin pazarlık gücünüze göre 3-4 telefona en fazla 30 liraya rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 16 Temmuz 2014; 16:54:49 >
  • Tarihi eser cep telefonu diyince benim anladığım.
     Satıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    "Bu mesajım" dediği mesajı arkadaş silmiştir.(Sildikten sonra bir de utanmadan uyanıkça beddua etti diyor) Orjinalinde beni 4 telefona 100 lira isteyecek kadar dolandırıcı/kan emici diye nitelendirdi. Forum kurallarına aykırı olduğundan kendisine türk küfür edebiyatından resitaller sunamıyorum. Lakin kendisi düşünürse neler söyleyebileceğimi anlayacaktır. Selamlar...4 takoz telefona 100 lira isteyen dolandırıyı dinlediniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.