Şimdi Ara

SATILdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remode -- 23 Kasım 2014; 11:12:22 >

• 2013 kullanılmayıp kutusunda duran ssd kusura bakma buna kimse inanmaz

fiyat aşırı yüksek
  • Kutusunun açık olduğunu mu ifade etmeliyim ? Ürün 3 Yıl garantili 2015 Hazirana kadar,
    Sıfırını gidip alabilir elbette, ben ürünümün arkasındayım, referanslarım da bellidir. Ayrıca 240 dan 220 ye çektim. Daha ne kadar güzellik yapabilirim dersin...
  • şok fiyat :D
  • hARBİ ŞOK OLDUM
  • Aslında bu kadar tartışmayı çok rahat bitirebilirsin.

SSDLife Pro ile diskin durumunun screenshot ını paylaş. Tüm bu tartışmalara noktayı koy
  • teşekkürler en kısa zaman da onu da eklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    satıldı
    8 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Satıldı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim o gitdi gidiyorun fiyatlari dorudur 336 tl yi hak eden bir ssd çok performansli ama fiyati su an düştü teknobiyotikte 250 tl fiyat etiketi var 200 tl çok fazla belki biraz indirirsen satila bilir ama su an sata biliceni fazla zannetmiyorum. http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/team-xtreem-s3-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html
  • belki de satmaktan vazgeçmeliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remode -- 14 Haziran 2014; 15:06:10 >
  • şok fiyat dendi bende 130-150 falan sanmıştım. 200 lira hiçte şok bi rakam değil. sanalpazar 130 düşünürsen bana ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.