Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefon dengi cihazlarla takas olabilir. üzerine para alabilecegim cihazlarlada takas olabilir .Telefonun hiç bir sıkıntısı yoktur. Sagda solda ne oldugu belli olmayan paralel garnti sunan sırketlerden daha düşük fiyatlara bulabilirsiniz . Ama ne yapacagınız size kalmıs tamamen . Nakitte makul olarak pazarlık sunabilirim . Kocaeli ve İstanbul elden teslim mümkündür .
    Şu anda ürün için Almanya sürümü Türkçe Android 4.4.2 kullanıyorum . Kdz indirdim kurdum yazılım güncelleme ile . Çok daha hızlı oldu ve daha keyifli oldu telefon yazılımda iyileştirmeler oyun performansında ayrıca bi gelişme var ve sarj ömrü birazda olsa uzadı bizzat denedim.

Not ! . Cihazın faturası elımde mevcut degildir ve orjınal sarj aleti İş yerınde calındıgı için elimde bulunan Htc Verizon sarj aletını kullanmaktayım.
    İstenilirse eger cihazın resimleri atılabilir .

Ne olduğu belli olmayan firmalardan telefonu düşük fiyatlarda bulabilirsiniz ama buna aldanmayın .

Telefonun fiyatı 1180 tldir .

Referans : Spirituals
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar411 -- 11 Mart 2014; 23:30:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 32 gb ?
  • lg gb kac 16 32 ?
  • Pain kullanıcısına yanıt
    16 gb cihaz @Pain @Pain

• Sıfırı zaten 1300 tl

Fiyat düşerse takip
  • thestell kullanıcısına yanıt
    teknosa media mark vatancomputer fiyati belli arkadasimfiyat dusmez sadece ufak bi pazarlik payi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar411

teknosa media mark vatancomputer fiyati belli arkadasimfiyat dusmez sadece ufak bi pazarlik payi olur

Vatandan telefon mu alınır hocam ona bakarsan teknosada 2000tl falandır 1800e satarsınız?

Enucuz sitelerinden guvenli olan bi tane bulunur 1300e, son fiyat bu diyip gecin tartısmaya girerseniz kaybedersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Vatandan telefon mu alınır hocam ona bakarsan teknosada 2000tl falandır 1800e satarsınız?

Enucuz sitelerinden guvenli olan bi tane bulunur 1300e, son fiyat bu diyip gecin tartısmaya girerseniz kaybedersiniz.

Burasi ozgur bir forum ve benim baz aldigim fiyatlarin oldugu yerler Turkiye vb yerlerde lider firmalar . Keza verdigim fiyat ta oyke cok cok yuksek rakamda degil . Bence bu konu hakkinda konusmak yersiz gereksiz. Iyi forumlar .

• Kardeşim sayılır . Kendisine kefilim arkadaşlar . Gönül rahatlığı ile ürünü alabilirsiniz .

Haydarım kolay gelsin kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

Kardeşim sayılır . Kendisine kefilim arkadaşlar . Gönül rahatlığı ile ürünü alabilirsiniz .

Haydarım kolay gelsin kardeşim .

Tesekkur ederim abim

• Herkes istedigi fiyata satar bu konu cok net ama gercekten de kirilmadan sunu da kabul etmek gerekir ki lg turkiye garantili cihazlar internetten satia yapan sitelerde 1260tlye bulunabiliyor. Bunlar vergi levhasi olan size acilmamis kutuda urun gonderen ve tuketici kanununa gore cok net bir sekilde 7 gun icinde iade hakki sunan siteler. Buna ragmen vatan veya mediamarkt fiyati uzerinden ikinci ele deger bicmek gercekten bosu bosuna vakit kaybi. Bu size ozel deil bircok insan aynisini yapiyor ama dogru degil bu olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybermanyaq

Herkes istedigi fiyata satar bu konu cok net ama gercekten de kirilmadan sunu da kabul etmek gerekir ki lg turkiye garantili cihazlar internetten satia yapan sitelerde 1260tlye bulunabiliyor. Bunlar vergi levhasi olan size acilmamis kutuda urun gonderen ve tuketici kanununa gore cok net bir sekilde 7 gun icinde iade hakki sunan siteler. Buna ragmen vatan veya mediamarkt fiyati uzerinden ikinci ele deger bicmek gercekten bosu bosuna vakit kaybi. Bu size ozel deil bircok insan aynisini yapiyor ama dogru degil bu olay.

Hocam git sifirinl al o zaman benim baz aldigim fiyatlar belli . Cihazi bgenmiyosan fiyatini cok goruyosan almazsin yani bu kadar basit benim istedigim fiyat ortada brni bir baskasi ilgilendirmiyo iyi forumlar

• quote:

quote:

Herkes istedigi fiyata satar bu konu cok net ama gercekten de kirilmadan sunu da kabul etmek gerekir ki lg turkiye garantili cihazlar internetten satia yapan sitelerde 1260tlye bulunabiliyor. Bunlar vergi levhasi olan size acilmamis kutuda urun gonderen ve tuketici kanununa gore cok net bir sekilde 7 gun icinde iade hakki sunan siteler. Buna ragmen vatan veya mediamarkt fiyati uzerinden ikinci ele deger bicmek gercekten bosu bosuna vakit kaybi. Bu size ozel deil bircok insan aynisini yapiyor ama dogru degil bu olay.

Hocam git sifirinl al o zaman benim baz aldigim fiyatlar belli . Cihazi bgenmiyosan fiyatini cok goruyosan almazsin yani bu kadar basit benim istedigim fiyat ortada brni bir baskasi ilgilendirmiyo iyi forumlar

insanlar sana oneride bulunuyor hocam bu tarz tutumlar senin aleyhıne

ha dedıgındede sonuna kadar haklısın

kalkıp ınternet uzerınden alısverıs yapacak adam neyın nerde kaca nasıl oldugunu bılen adamdır

nere ısıne gelıyosa ordan alır

keza oylede yapıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

quote:

insanlar sana oneride bulunuyor hocam bu tarz tutumlar senin aleyhıne

ha dedıgındede sonuna kadar haklısın

kalkıp ınternet uzerınden alısverıs yapacak adam neyın nerde kaca nasıl oldugunu bılen adamdır

nere ısıne gelıyosa ordan alır

keza oylede yapıyolar

haklısın hocam bişi demiyorum tesekkurler burası özgür bi forum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.