Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 3 Kasım 2013; 15:26:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: PULAT

Araba alacağım için satıyorum. 1 haftalık kutusu aksesuarları tam. Ön camında cizilmeye parmak izine ve ekranı kırılmaya karşı koruyan sökülüp yıkanabilen (yapışkan özelliğini kaybetmez) cam filmi kaplattım. Extra olarak harici pil şarj standı ve 2 adet yüksek amperajlı pil hediyesi. Bunlardan başka 1 adet 0.4 mm kalınlıkta ultra ince yanını ve arka kısmını tam koruyan kılıf ile takıldığında cihazı uyku modunda tutan flip cover ve de tastamam 64 GB lık class10 hafıza kartı hediye. Extraların degeri 250 TL civarında. Onu almam şunu almam fiyat kaç olur veya değişik bahanelerle tek kuruş pazarlık yoktur. Daha uyguna daha ucuza varsa alabilirsiniz. Kulaklığı kullanılmadı. Kutusunda dahi tek çizik yok.

PAZARLIK TAKAS YOK GET VS YOK. NAKİT PARA VERİP ALDIM ÖYLEDE SATARIM. BEN 1850 TL VERDİM FATURA BEDELİDE ODUR.

FİYAT: 0532 718 34 61
    İLETİŞİM: 0532 718 34 61

takip.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 11 Ekim 2013; 18:26:29 >

• satış bedeliniz nedir hocam.
  • 1850 liraya alalim :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEMEN SULANDIRACAK BİRİLERİ ÇIKMIŞ TİPİK DONANIM HABER GEYİKSEVENLERİ...

dalgınlıkla yazmayı unutmuşum fiyat eklendi. cevabını almayı kabul edene her türlü yorum atıp tutmak serbesttir.

• Telefona 1400 lira bütçe ayırıp bütçe edebiyatı yapanları ibretle izliyorum. 50 tl için 1 hafta Allah ın günü değişik pazarlık teklifi sunanlar var. Burdan son kez yazıyorum değilse kırıcı olacağım istemeyerek. Lütfen saygı göstersin herkes. Parası yetmeyende parasına göre cihaz baksın. Asla ve asla indirim yapılmayacak. Kargoyu alıcı öder. Ayranı olmayan yürüyerek gitsin. Burası hayrat değil. Ben ölmüş eşek satmıyorum. Saygı saygı saygı. Göstermeyen bendende beklemesin kapiş???

Orjinal kutu içeriğiyle 1350 tl
    Bütün aksesuarlarla 1450 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 19 Ekim 2013; 12:01:36 >

• quote:

Telefona 1400 lira bütçe ayırıp bütçe edebiyatı yapanları ibretle izliyorum. 50 tl için 1 hafta Allah ın günü değişik pazarlık teklifi sunanlar var. Burdan son kez yazıyorum değilse kırıcı olacağım istemeyerek. Lütfen saygı göstersin herkes. Parası yetmeyende parasına göre cihaz baksın. Asla ve asla indirim yapılmayacak. Kargoyu alıcı öder. Ayranı olmayan yürüyerek gitsin. Burası hayrat değil. Ben ölmüş eşek satmıyorum. Saygı saygı saygı. Göstermeyen bendende beklemesin kapiş???

Orjinal kutu içeriğiyle 1350 tl
    Bütün aksesuarlarla 1450 tl

ya bu kadar öfkelenecek noldu anlayamadım. yani alt tarafı satılan telefon fiyatınız belli isteyen alır yada almaz. yada size verebilecekleri parayı söylerler siz ya kabul edersiniz yada etmezsiniz ama bu kadar öfkelenmeye gerek yok yada buraya yansıtmaya diyebiliriz. bu alışveriş konularında aslında iki tarafta da biraz esneklik olmalı alanda satanda 3e 5e fazla takılmamalı.

hayırlı satışlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    satıldı
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperd kullanıcısına yanıt
    ben de 1 haftadır fln 2 satış açtım ve gelen teklifleri görseniz eminim siz de bu hale gelirdiniz ben satıcı arkadaşa hak veriyorum
  • Bir arkadaşımız aksesuarları almayayım 1300 e verin dedi son 1380 dedim. Gelip elden alayım 1300 olsun dedi. Arada 1 haftaya yakın zaman sürekli mesajlaştık. Ben o kadar konuştuk ettik dediğinden hadi son 1350 olsun dedim. Ama ben yaklaşık 800 tl zarar ederken arkadaş 50 tl çıkamadı. Üstüne sitem etti bana. Varsa daha uyguna alın diyede 2 kez söyledim. Sıfır fiyatı belli. Esneklikse ben yaptım ama vurun abalıya hesabı alıcı arkadaşın 50 tl sı benim 700-800 den kıtmetli oldu çıktı. O kadar para bağlayan adam 50 tl sına kıyamıyorsa teklif filan yapmasın aklının kalacağı paradan hayır görmem ben. Aciliyetim yok çakma çıkma etme malda satmıyorum. İşine gelen için fiyat bu arkadaş alırsa ekime almazsa kasıma kadar. Fiyatı düşürsemde bir kez satmam dediğim adama acımdan ölsem mal vermem. Cinsim ben arkadaş bende böyle. Keyifli forumlar...

• Sıfır nasıl aldımsa 1350 tl ya veririm. Yanında kapak pil şarj standı vs isteyen olursada 1450 tl. Yok bari kapağı ver vs yok. Okuma yazma biliyor burda ürün kovalayan herkes. İşine gelen adres öğrenmek için yazsın değilse boşa zaman çalmasın kimse. Keyifli forumlar.

• quote:

Bir arkadaşımız aksesuarları almayayım 1300 e verin dedi son 1380 dedim. Gelip elden alayım 1300 olsun dedi. Arada 1 haftaya yakın zaman sürekli mesajlaştık. Ben o kadar konuştuk ettik dediğinden hadi son 1350 olsun dedim. Ama ben yaklaşık 800 tl zarar ederken arkadaş 50 tl çıkamadı. Üstüne sitem etti bana. Varsa daha uyguna alın diyede 2 kez söyledim. Sıfır fiyatı belli. Esneklikse ben yaptım ama vurun abalıya hesabı alıcı arkadaşın 50 tl sı benim 700-800 den kıtmetli oldu çıktı. O kadar para bağlayan adam 50 tl sına kıyamıyorsa teklif filan yapmasın aklının kalacağı paradan hayır görmem ben. Aciliyetim yok çakma çıkma etme malda satmıyorum. İşine gelen için fiyat bu arkadaş alırsa ekime almazsa kasıma kadar. Fiyatı düşürsemde bir kez satmam dediğim adama acımdan ölsem mal vermem. Cinsim ben arkadaş bende böyle. Keyifli forumlar...

terbiye sınırlarını biraz zorlamışsınız ne gerek var yani. ayıp diye bişey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 19 Ekim 2013; 16:24:59 >

• Yarasi olan gocunsun. Orda yazan arkadas siz degilsiniz lafin gelisi arkadas yazdim kardesim vs gibi yani. Ama dedigim gibi yalan dolan bisey yazmadim abarti katmadim. Ustune alinan alinsin konusulani alenen yazdim. Hakliya haksiza okuyan karar versin. Zevk icin s4 ten yaziyorum su an.

• fiyat için takipte kalalım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

fiyat için takipte kalalım o zaman.

Başımın belası :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

fiyat için takipte kalalım o zaman.

Başımın belası :D

:)) belki fiyatınızda indirime gidersiniz bellimi olur :)
  • böyle sinirlenmeye gerek yok

sen nasıl en yüksek fiyata satmak istiyorsan
    alıcak olan da en ucuza almak isteyecek.

ticaretin doğası bu, sinirlenmeye gerek yok
  • ilana ısrarla pazarlık teklif etmeyin yazdığım halde ve satış fiyatımla sıfır fiyatı arasında küçümsenmeyecek bir fark olduğu halde yinede pazarlık teklif edenlere ne iyi ettiniz diyecek halim yok değilmi? satarken altın kaplama olan mal alırken teneke dönüşüyor. pazarlık filan yok kardeşim fiyat bu işine gelen alsın gelmeyen parasına göre cihaz baksın. bu cümle üzerine pazarlık talep eden kişiye ne diyeyim ne demeliyim?

• takıp..
  • Bnde arkadasib tepkisini okuyunca buyuk bir olay sandim dstum boyle diyaloglar normal madem cekemiyorsunuz sahibindende ac kalsin.orada birde 1000 tl uzeri ikinci elde 40_50 lira icun vermemek yarin pismanliktir oda ayri bir konu ama bence relaks ol burasi acik form herkes yazmaya hakki var istemiyorsan da vaska yerden ilan ac satabiliyorsan sat hayirli satislar

• bu nasıl bir konu ya satılan altı üstü bi telefon sanki daire satışı var ortada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.