Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
     satıldı

cihaz sıfır ayarındadır. yanında orjinal hard case + 2 gb toshiba sd+ kulaklık+orjinal simsons oyunu verilecektir. fiyat 350 lira. CİHAZ PALDIR EUROPE !!! kafama yatan tablet,netbook, laptop cep telefonu ile takas olabilir. teklif verirken cihazlarınız hakkında detaylı bilgi verirseniz daha kolay anlaşırız. kimseni vaktini almak istemem.
    5067331658
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Tech-Man -- 7 Kasım 2011; 17:55:24 >

• pm atamıyorum ama ürün pal mi
  • pal derken ? el konsolunun palı ntsc olanı da mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man

pal derken ? el konsolunun palı ntsc olanı da mı var ?

aynen öyle =) cihaz ntsc ise Türkiye'den alınacak orjinal nintendo 3ds oyunları çalışmaz, pal ise çalışır... fiyatı etkileyen çok önemli bir unsur...
  • editledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1984 -- 28 Eylül 2011; 18:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man

pal derken ? el konsolunun palı ntsc olanı da mı var ?

aynen öyle =) cihaz ntsc ise Türkiye'den alınacak orjinal nintendo 3ds oyunları çalışmaz, pal ise çalışır... fiyatı etkileyen çok önemli bir unsur...

böyle bir durum olduğunu bilmiyordum, uyardığınız için teşekkür ederim. cihaz şuan yanımda olmadığı için hangisi olduğunu bilmiyorum ama eve gidince kontrol edeceğim.

@orh01 ben bodrumdayım, cihaz evimde o bakımdan cevabını yazamadım. ayrıca ben ilana cihaz sıfır mı yazmışım tekrar okuyun isterseniz! boş mesaj atana para dağıtıyorlar heralde!

@SquallTr ya sen ne kadar zeki bi yaratıksın öyle iki dakkada yazdın senaryoyu, hiç tanımadığın bilmediğin bir insanın hiç görmediğin cihazı hakkında tespiti yaptın sonra iftirayı attın. Allah asıl senin gibi iftiracı mahluklardan korusun namuslu dürüst insanları. Yaptığın çok cahilce ve tipik şark kurnazı kafasında bir iftiradır. Hemen özür dilemelisin burda! insanlara çamur atıp karalamak bu kadar ucuz değil! Herkes aklındaki neyse onu konuşurmuş, demekki senin aklın o tip şeylere basıyor. yazık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Tech-Man -- 28 Eylül 2011; 17:53:50 >

• son ilanlar, cihaz gidiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] satıldı
    5 ay önce açıldı
    Satıldı
    7 ay önce açıldı
    Satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyefendi ürünün şarj aletinin olmadğını belirtmeyi unutmuşsunuz sanırım. Alan kişiyle sonradan sorun çıkmasın diye ilana ekleyin bence.
  • ürünle beraber neler verileceği açık yazıyor zaten.şarj aleti 15 lira. alan kişiye de belirtiyorum. sıkıntı yok.rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Tech-Man -- 14 Ekim 2011; 14:04:07 >
  • Arkadaş mesaj atıcam üye profilini göremiyorum ben alıcam cihazı
  • üye profilim açık normalde görebilmeniz lazım. arayın 5067331658
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.