Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 12 Kasım 2009; 13:50:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ASLINDA ALMAK İSTEDİĞİM BİR ÜRÜN AMA LANET OLSUN PARA YOK
  • herkes 400 e satıyor s3 ü bende 400 e almıştım :D bi arkdaş s2 yi 400 e satmaya çalışıyordu kendisine başarılar diler. s3 dslr-like düşünenler için çok iyi bir makine tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

herkes 400 e satıyor s3 ü bende 400 e almıştım :D bi arkdaş s2 yi 400 e satmaya çalışıyordu kendisine başarılar diler. s3 dslr-like düşünenler için çok iyi bir makine tavsiye ederim

teşekkürler aslında satmaya kıyamıyorum gözüm gibi gibi baktım makineye zaten az kullanılmış bir makine

• Keske kredi kartı imkanımız olsaydı ...Ben de nişanlıma yarı-profesyonel,digital bir makine arıyordum...Fiyat gayet uygun ve en her ne kadar fotoğraf makinelerinden anlamasamda en azından bilindik Canon marka...Kısmet değilmiş Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egk11

Keske kredi kartı imkanımız olsaydı ...Ben de nişanlıma yarı-profesyonel,digital bir makine arıyordum...Fiyat gayet uygun ve en her ne kadar fotoğraf makinelerinden anlamasamda en azından bilindik Canon marka...Kısmet değilmiş Hayırlı satışlar...

maalesef kk imkanı yok ayrıca canon s3 yarı profesyonel sınıfta liderdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hıdır

quote:

Keske kredi kartı imkanımız olsaydı ...Ben de nişanlıma yarı-profesyonel,digital bir makine arıyordum...Fiyat gayet uygun ve en her ne kadar fotoğraf makinelerinden anlamasamda en azından bilindik Canon marka...Kısmet değilmiş Hayırlı satışlar...

Bu makinenin tam adı 'Canon Powershot S3 IS' mi acaba??? Netten bi arastırayım diye arattım ama sadece bu modeli cıktı ve eğer oysa ilk baslayanlar icin siddetle öneriyor arkadaslar...Ve gercekten oysa cok cok iyi bir fiyat...Doğrusu bi yerden para bulup almaya düsünmeye basladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    [ Satıldı ]
    8 ay önce açıldı
    satıldı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hıdır

quote:

Bu makinenin tam adı 'Canon Powershot S3 IS' mi acaba??? Netten bi arastırayım diye arattım ama sadece bu modeli cıktı ve eğer oysa ilk baslayanlar icin siddetle öneriyor arkadaslar...Ve gercekten oysa cok cok iyi bir fiyat...Doğrusu bi yerden para bulup almaya düsünmeye basladım

evet aynen o makinedir

• Selamlar, blackberry 8820 ile takas düşünür müsünüz? pm atamıyorum, düşünürseniz görüşelim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Selamlar, blackberry 8820 ile takas düşünür müsünüz? pm atamıyorum, düşünürseniz görüşelim,

takas düşünmüyorum lazım değil ayrıca teşekkürler

• 4 Sene once Canon powershot s2 kullanmsitim. S3le arasinda gozle gorulur bir fark yok. Cok guzel bir makinadir. Almak isteyenler kacirmasinlar.
  • geçen hafta 350 ye sattım. biraz aceleci davrandım. piyasada bir yerde var deniliyor internette 1100 tl istiyor galiba. 400 temiz bir makineyse hayli hayli eder. yalnız energizer şarjlı pil kullanmanız lazım. uyduruk piller açmaz bile bunu :)
  • video çekim kalitesi hakkında öenek bir çekim var mı ? Niyetim hem fotograf çeken hemde iyi halli video çeken bir makine almak..
  • ben pek video çekimi yapmadım bu makinada ama s3 video çekiminde oldukça iyidir örneklere internet üzerinden ulaşabilirsiniz veya aşşağı adreste ilgili paylaşımları bulabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_7205967/tm.htm

• bende aynısından kullanıyorum.
    slr like isteyenlere şiddetle tavsiye ederim...

hayırlı satışlar
  • p.m
  • Bir iki tane gece fotoğraf örneği alabilirmiyiz flaşsız..? Bir de Lcd ekran çözünürlüğü ve boyutu nedir bu cihazın..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Bir iki tane gece fotoğraf örneği alabilirmiyiz flaşsız..? Bir de Lcd ekran çözünürlüğü ve boyutu nedir bu cihazın..?

altta verdiğim adreste bu forumda makinayla ilgili açılmış konuda detaylı bilgilere ve çok sayıda foto örenklerine erişebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_7205967/tm.htm

• Canon S3, Sony H2 ile birlikte zamanının tartışmasız en iyi SLR-Like modelleriydiler. Sürekli birbirleriyle kıyaslanırlardı. Bugün bile onlardan daha SLR-Like pek azdır piyasada..

Düşünen arkadaşlar bu makinayı kaçırmasın. Fiyat iyi, makina enfes.. Daha ne olsun!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Canon S3, Sony H2 ile birlikte zamanının tartışmasız en iyi SLR-Like modelleriydiler. Sürekli birbirleriyle kıyaslanırlardı. Bugün bile onlardan daha SLR-Like pek azdır piyasada..

Düşünen arkadaşlar bu makinayı kaçırmasın. Fiyat iyi, makina enfes.. Daha ne olsun!?

sağol kardeş ya, kullanmaya imkanım olsa satmazdım ve hala da kıyamıyorum desem yeridir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.