Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512MB DDR3 özel soğutmalı ekran kartımı satışa çıkardım.Zamanında vaypcnet den aldım,1 ay kadar kullandım.

http://www.teknompc.com/product_info.php?products_id=4515

Linkteki karttır,elbette sıfır fiyatı şu anda bu değil,sadece şeklini görmeniz açısından verdim.

Yurtdışı değildir,garantilidir,koyuncu sitesinden bulunabilmektedir seri numarasından ve 2 yıl garantisinden ay kadar gitmiştir(tahminen),sadece kart ve statik poşeti mevcuttur.Özel soğutmalı(zerotherm) ve OC ludur.35-40 derece arası idle 55-60 arası load çalışmaktadır.Ve inanılmaz düzeyde sessizdir.

100YTL istiyorum kartıma.Bir kuruş eksik de bir kuruş fazlası da olmaz.Kargo olursa alıcıya ait,elden alan olursa amenna.

Fiyatı uygun tuttum,lütfen kalkıp şu kadar verebilirim demeyiniz,o kadara veremem.

8800GT alındığından boşa çıkmıştır ondan satılıktır,arızası falan yoktur

İyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 6 Eylül 2008; 15:36:33 >

• amca oğlunun aradığı kart :) PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

amca oğlunun aradığı kart :) PM

Pm ine cevap
  • pm
  • Arkadaşlar Pm yağmuruna tutuldum,fakat öncelik PASHA adlı arkadaşta,anlaşıldı kendisiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 6 Eylül 2008; 14:20:12 >
  • [PASHA] arkadaşımıza satılmıştır.Bu kadar yoğun ilgi beklemiyordum.5 dk da yaklaşık 15 PM geldi.Herkese teşekkürler,ama ilk atan oydu.
  • hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

hayırlı olsun hocam

SağolasınSenin kart işte,satıldıİyi karttı sen de sağolasın
  • tarafımdan alındı pazartesi parası yatıyor arkadaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

tarafımdan alındı pazartesi parası yatıyor arkadaşın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.