Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satıldı Satın Al 30 Mayıs 2021 19:30 1 1 satıldı Merhaba. Cihazı 2018 yılında aldık. Şahsi bilgisayarımda kullanıyorum, oyun+türlü render dışında zorlanmıyor bile. Cpu+gpu değiştirdiğim için 1000w ve üzerine geçeceğim. 1000w ve üzeri gold, plat MINING yapılmamış (sizin vicdanınıza kalmış) seriler ile takas yapılır.Fiyat: satıldıŞu an için coolermaster mb511 mesh (Cooler Master MasterBox MB511 MCB-B511D-KANN-STU) kasa ile kullanıyorum, bu kasa da satılıktır. 2019 ağustos ayında aldım, halen 3 ay garantisi bulunmaktadır. Faturası, kutusu eksiksiz ve hatasızdır. Orjinal fanlarını çoğaltıcı ile anakart a bağladım, sorunsuz kullanıyorum.Fiyat: satıldıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ağustos 2021 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Hs80 Max Wireless Satış iptal, silinebilir Seagate 2Tb ST2000DM001 2xHDD - Fiyat Düştü Patriot viper steel series 4400mhz cl19 2x8